Primarul-fotbaliator Marius Stan a intrat în campania electorală odată cu cocalarii politici

   Marius Stan și-a ales liga în care vrea să joace: alături de Cătălin Cristache, de la PMP, și de Constantin Telegan, cel care se recomandă Partidul Gălățenilor. Startul furat de cei doi cocalari politici l-a făcut pe fotbaliatorul Stan să intre și el în campania electorală ilegală. În urmă cu câteva zile, Stan a vrut să rupa gura târgului cu o diplomă obținută la un concurs închipuit. Cu o colectare selectivă a gunoiului făcută mizerabil, Marius Stan ne-a anunțat că Primăria Galați a fost premiată ”pentru implicarea deosebită de care a dat dovadă în creșterea cantităților de deșeuri și ambalaje colectate separat de populație”. Autorul glumei de prost gust este Eco-Rom Ambalaje, organizație de care nu a auzit nimeni.

  Astăzi, primarul Stan încearcă să ne aiurească cu niste chinezi, la câteva zile după ce ambasadorul Chinei s-a plimbat prin urbea noastră prăfuită. Subiectul? Obsesia fotbaliatorului privind ”podul pe sub Dunăre”, obiectiv pentru care ar trebui cheltuită o sumă de peste 10 milioane de euro numai pentru consultanță. A mai pus la pachet, pentru impresionarea electoratului credul, centura rutieră a Galațiului și locuințe sociale, după cum au propagat repede purtătorii de vorbe ai personajului intrat în campanie electorală:” reprezentanții <<China  Civil  Engieneering Construction Corporation>> au precizat că vor reveni la Galați pentru a prezenta proiectele pe care conducerea companiei chineze și finanțatorii acesteia sunt dispuși să le susțină și să le implementeze”.

 

   Singura realizare a lui Stan i-a adus soției Simona o sală de popice la Viva Club

   Prima și ultima realizare a primarului fugit la UNPR, în cei peste trei ani de mandat, dacă nu punem la socoteală peticirea străzilor, a fost făcută fără autorizație de construire până la momentul finalizării. Din dorința de a-i băga niște bani în sac firmei Vega”93, primarul a grăbit construirea câtorva blocuri sociale pentru care Marius Stan nu a reușit să obțină documentele privind autorizarea până la finalizarea lor. Realizare profesională a edilului șef i-a adus soției, Simona Stan, o jucărie nouă. Aceasta a primit în chirie sala de popice a clubului Viva, locație aparținând lui Corneliu Istrate, patronul Vega”93. Asta, după ce doamna rămăsese neconsolată odată cu desființare terasei termopanată a cârciumei Doors, din parcul Eminescu.

   Sorin Țiței