Galațiul a întărit PSD cu alt personaj de talia lui Dan Nica: indiferent față de gălățeni

   Parcă văd în presa locală triumfalistă titluri cu majuscule: ”Galațiul are vicepreședinte la nivel național al PSD”. L-am avut până acum pe Dan Nica și județul nu a avut nimic de câștigat. Dar nu pușcăriabilul președinte al PSD Galați, Dan Nica, este subiectul zilei.

   De vreo trei mandate de deputat, așteptam (gălățenii) să vedem mari realizări din partea eternei speranțe politice Viorel Ștefan. Cu atât mai mult cu cât deputatul PSD a fost și este președintele Comisiei buget-finanțe din cadrul Camerei Deputaților. Deci, fondurile alocate pentru diferite zone ale țării stau mai ales în vârful pixului său. În afară de a-l seconda, ca imagine, pe liderul filialei locale a PSD, Dan Nica, noul vicepreședinte la nivel național a rămas un necunoscut în conștiința gălățenilor nemembri de partid. 

 

   Pentru profitul lui Viorel Ștefan, Galațiul a rămas fără pod peste Dunăre și fără infrastructură rutieră

   Pe cât de șters a fost ca reprezentant al gălățenilor în Parlamentul României, pe atât de bine i-au mers afacerile de la Dunăre lui Viorel Ștefan. Politicianul de stânga, cel care plânge de mila săracilor, este unul dintre cei mai bogați români, din poziția de acționar principal la CNFR NAVROM SA, încrengătură de firme care a pus stăpânire pe transpotul de pe Dunărea maritimă. Profitul imens pe care îl obține NAVROM Bac srl, una din componentele firmei mamă CNFR NAVROM SA, este cauza pentru care Galațiul a fost lăsat fără pod peste Dunăre și fără infrastructura rutieră care s-ar fi dezvoltat în urma acestei realizări (http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/2383-profitul-firmei-pesediste-navrom-bac-srl-motivul-pentru-care-gala%C8%9Biul-nu-are-pod-peste-dun%C4%83re.html). 

    S.Ț.