Clovnul TV Bacalbașa s-a înfrățit cu șoferul ca să ajungă discret la ”Te pui cu blondele”

   Veșnicul ”vesel pe fond nervos” președinte al Consiliului Județului Galați, medicul PSD Nicolae Bacalbașa, începe să colecționeze plângeri penale legate de activitatea sa discreționară. DNA București a fost sesizată în legătură cu falsurile operate în foile de parcurs ce sunt completate în urma deplasărilor în interes personal al președintelui CJ Galați. Pentru a disimula folosirea mașinilor instituției în scop personal, în special la emisiunile TV la care Bacalbașa își pune poalele în cap, spre deliciul electoratului gălățean iubitor de știri sângeroase, anestezistul a gândit un scenariu demn de un film prost cu acest spiderman al politicii de provincie.

 

   Spiderman atacă programele de înveselit plebea într-un ”papuc” Dacia

   Idolul în materie de cultură al blondelor de la Antena 1a gândit o schemă de folosire discretă a autoturismelor CJ Galați despre care el a crezut că este infailibilă. Mai întâi, Bacalbașa și-a declarat șoferul, Bogdan Lungeanu, om de încredere și l-a făcut membru al Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP), din partea societății civile. Pentru omul său de încredere s-au găsit două mașini din parcul auto al instituției, astfel încât folosirea lor alternativă să creeze confuzie și să acopere deplasările la televiziuni. După cum reiese din documentele pe care le avem la dispoziție, în 2014, Bogdan Lungeanu a condus două mașini: Skoda Octavia GL-42-CJG, pentru care avea alocați 150 litri de benzină pe lună, și o autoutilitară Dacia 1307 (papuc) GL-18-CJG, pentru care consumul lunar era de 350 litri de benzină. În plângerea penală amintită se afirmă că, începând din 05.03.2014, șoferul președintelui a folosit ilegal autoutilitara, pe care Bacalbașa o desemnase pentru ”parcul comun”, prin hotărâre de CJ. Toate ordinele de deplasare și foile de parcurs, până la sfârșitul anului trecut, au fost confirmate de președintele Nicolae Bacalbașa, care a fost și beneficiarul transportului.

   Cei care au monitorizat drumurile disimulate ale lui spiderman de Galați cu papucul Dacia au constatat că:”În majoritatea zilelor în care s-au efectuat deplasări la București, operate fictiv la diferite instituții, președintele Nicolae Bacalbașa a avut numeroase apariții la emisiuni televizate pe diferite posturi TV”. Cu alte cuvinte, gălățenii i-au sponsorizat din bani publici deplasările la ”Te pui cu blondele”, acolo unde scălămbăielile anestezistului au dus la rezolvarea numeroaselor probleme administrative ale județului.

   Sorin Țiței