Produsul milițienesc Ionuț Pucheanu ne parazitează GalațiulGalațiul a ajuns un oraș milițienesc în care doar mârlănia roșu-pesedistă mai scoate capul să ne coloreze zilele. Tinerii care vor să aleagă o cale dreaptă în politică și care demonstrează în stradă pentru democrație și împotriva corupției generalizate sunt hărțuiți de polițiști care au un singur talent în meserie: să le scape de sub nas infractorii. Și, în acest tablou plin de optimism, reapare produsul milițienesc care ne parazitează de peste trei ani și care și-a redepus ouăle de larvă toxică în cutiile noastre poștale. Minisecuristul Pucheanu ne anunță că nu i-a ajuns timpul și că vrea să ne mai violeze încă un mandat (http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/2457-copilul-de-trupa-al-serviciilor-ionut-pucheanu-va-fi-inscaunat-primar-al-galatiului.html).

Pliantul, prin care Pucheanu ne anunță că vrea să ne mai fericească pentru încă patru ani, vine cu aproape un an înainte de campania electorală legală, pare făcut din bani publici și cuprinde tot felul de acțiuni aruncate cu furca, pe care le numește pretențios proiecte defalcate pe mai multe categorii. Fițuica zici că e concepută de consilierul său pe probleme de golănii politice, milițianul de o inestimabilă valoare Ion Tudoran, zis Tano, personaj sinistru care a fost șef la structura ”doi și-un sfert” a poliției gălățene (http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/2844-ion-tudoran-zis-tano-militianul-pensionar-din-spatele-politicienilor-de-succes-galateni.html). Produsul milițienesc Ionuț Pucheanu ne parazitează Galațiul

Mizeria electorală care ne-a umplut cutiile poștale ne arată, în principal, cum a violat, cu beton, spațiile verzi Ionuț Pucheanu. Asta, pentru a satisface foamea fimelor de construcții pesediste. Minimilițianul Pucheanu se laudă cu ”performanță în atragerea fondurilor europene”, uitănd că a modernizat mârlănește centrul Galațiului din împrumuturi care ne îndatorează pentru zeci de ani. ”O nouă viziune pentru Galați”, sloganul care susține cererea de ”Continuăm împreună”, înseamnă de fapt ranforsarea renumelui de oraș roșu cu iz de cizme milițienești, pentru Galați.

S.Ț.