Revoluția copiilor la Galați a scos în stradă peste 5.000 de Cetățeni”Am ieși în stradă pentru viitorul copiilor noștri”, este primul gând al gălățenilor care și-au scos micuții în stradă pentru a protesta împotriva ”ciumei roșii” care a atacat mișelește Justiția din România. Vineri seara, când încă nu erau 100 de protestatari în fața Prefecturii, o fetiță scanda, în fața Monumentului Eroilor Martiri ai Revoluției: ”Dragnea, la pușcărie!” și ”PSD, ciuma roșie!”(foto 2).

Gălățenii au protestat din nou împotriva modului hoțesc în care guvernul PSD a trecut actele normative care distrug ideea de Justiție, vineri seara. Cei peste 5.000 de tineri care s-au adunat în fața Prefecturii au scandat împotriva Ordonanțelor de Urgență dată hoțește, la ceas de noapte, de guvernul PSD manipulat de Liviu Dragnea. Mai mult ca în zilele trecute, tinerii gălățeni au participat la miting împreună cu copii de până la șapte ani. Odată cu manifestația împotriva ”ciumei roșii”, gălățenii au arătat că au rupt barierele mentalității învechite care îi împiedica să-și scoată copiii la proteste. Revoluția copiilor la Galați este un semnal că și cetățenii de la malul Dunării își doresc o atmosferă europeană și că nu mai au de gând să-și părăsească familiile din cauza lipsei politicilor publice ale administrațiilor PSD care s-au succedat în ultimii 27 de ani.

Copiii, simbolul purității și al luptei pentru un viitor decent, sunt semnalul că gălățenii nu mai înghit manipulările administrațiilor locale PSD care au sărăcit zona până la limita unei prăbușiri sociale, economice și culturale. Micuții i-au trezit pe gălățenii care au vegetat timp de 27 de ani, perioadă în care și-au pierdut orașul de la Dunăre în favoarea unor politicieni corupți, rapace și fără nicio urmă de educație.

S.Ț.

                                  Revoluția copiilor la Galați a scos în stradă peste 5.000 de Cetățeni