Finul lui Pucheanu este șeful CA de la Administrația Piețelor și răspândac de partid pe FacebookCostel Gafton s-a trezit, luni dimineața, cu fața la pernă. L-au deranjat protestatarii care au manifestat cu o seară înainte anti PSD. Ca să-i pedepsească pe cei care au îndrăznit să protesteze împotriva partidului nașului Ionuț Pucheanu, pentru că băiatul ăsta este finul primarului Galațiului, minipesedistul Gafton a emis, pe Facebook, următoarea zicere profundă: <<Buna dimineata!!! Am sa propun un mic test celor care au protestat aseara. Stiti de ce ati iesit in strada??? Raspunsul desigur va fi ”am protestat impotriva justitiei” OK dar un articol din lege stii fara sa cauti pe google????>>.

Inteligența care transpare din logica de fier forjat a tânărului răspândac pesedist Costel Gafton i-a adus acestuia și o funcție în administrația locală. Pentru că nașul nu trebuie să-și abandoneze finul ales după gustul său, Ionuț Pucheanu l-a făcut pe Costel Gafton, vara trecută, președintele Consiliului de Administrație al firmei municipalității Administrația Piețelor Agroalimentare Galați.

Băiatul ăsta, care se dedublează pe Facebook și este pe rând pesedist sau antipesedist dovedește, din postarea sa, că este incapabil de un discurs logic. Costel Gafton este imaginea clară a noii generații de politicieni pesediști, reprezentată la nivel înalt, la Galați, de mentorul său Ionuț Pucheanu: rapaci cu banul public, demagogi și, mai ales, lipsiți de logică, chiar dacă CV-urile încearcă să sugereze altceva.

S.Ț.

1 Comentarii

Citat Postat de: Liviu | 08-11-2017 13:43
Asta face parte mai degraba din degeneratia de politicieni pesedisti.

Adaugă comentariu

Codul de securitate