Maneliștii politici Cristache și Telegan ne agasează cu campanii electorale agresive

   Nu mai poți să deschizi calculatorul sau cutia poștală de pe scara blocului fără să nu se reverse peste tine ”agramaticalitățile” proferate de haidamacii politici Constantin Telegan și Cătălin Cristache. Băieții ăștia își doresc așa de mult fotoliul de primar al Galațiului că nu mai dau doi bani pe Legea electorală. De câteva luni, cutiile poștale ale gălățenilor sunt înfundate zilnic cu pliante de promovare. Mediul virtual este și el siluit de figurile celor doi maneliști politici, băieți care se prezintă drept fete mari în viața de partid și în materie de cerșit voturile gălățenilor, de parcă acum au fost emanați de societatea civilă.

   Cătălin Cristache este deja traseist politic la o vârstă fragedă, după ce a trecut pe la PSD, unde i se spunea ”fazanul”, și apoi prin PC-ul lui Durbacă, dat afară pentru că l-a păcălit pe bătrânul politruk în campania de la Schela. A urmat PDL, pentru ca apoi să eșueze în brațele Elenei Udrea, la PMP, acolo unde a primit funcția de președinte de filială. Din această poziție, Cristache ne ameniță zilnic cu un slogan răsuflat:”Atenție! Vin la Primărie...”. Ultima găselniță a acestui bâzâitor public în materie de campanie electorală insinuează că haidamacul politic ar putea fi profesionist în deratizare:”Hotărât să deratizez Primăria”. Pentru a deveni mai convingător; Cătălin Cristache s-a avântat și în domeniul presei. Cu fonduri obținute pe căi numai de el știute, spaima rozătoarelor din Galați și-a deschis un ziar online, mass-media care să-l facă mai frumos în ochii votanților de pe meleagurile dunărene.

   Constantin Telegan nu și-a făcut ziar, în schimb și-a lipit numele de cel al unui partid nou apărut. Poate Partidul Gălățenilor a fost înființat de oameni de bună credință, dar alăturarea de numele lui Telegan a însemnat intrarea lui garantată în galeria rataților politici. Avocatul fără procese și politicianul fără procente în alegeri, Telegan, care se prezintă drept cavaler de Malta, este convins că se pricepe la promovarea politică. Pentru asta, violează limba română din orice poziție în comunicatele de campanie electorală: ”Atentie Galateni....INFORMARE. Stimati Concetateni,daca vom castiga Alegerile Locale in iunie 2016,Administratia Galateana fa functiona cu Doua Consilii Locale...”.

    S.Ț.