Senzaţional: PP-DD-istul Romeo Cosma se crede superstar

   Goana după un fotoliu de deputat ori senator în Parlamentul României este atât de aprigă încât aspiranţii la înalta funcţie aleasă sunt dispuşi chiar să cadă în penibil doar pentru a bifa ceva simpatii în rândul electoratului. Candidaţii din municipiul Galaţi nu au renunţat, nici în campania electorală pentru alegerile parlamentare, să bombardeze cutiile poştale ale gălăţenilor. Lipsiţi de inventivitate şi originalitate în gândire, populişti ori prefăcuţi până la extrem, aspiranţii la un mandat de parlamentar pozează – probabil, inspiraţi de Spiderman, Superman şi Batman - în viteji, eroi, victime ale răului ori în profesionişti de renume despre care nici măcar o miime dintre gălăţenii cu drept de vot nu au auzit.

 

   Avocatul Romeo Cosma poate fi şi-un bun „comicar”

   Candidatul PP-DD pentru un mandat de senator în Colegiul 3 din municipiul Galaţi, avocatul Romeo Cosma, a umplut cutiile poştale ale gălăţenilor cu o scrisoare trăznită, care ar putea, mai degrabă, să stârnească râsul alegătorilor, decât convingerea că merită votat. Romeo Cosma este ferm convins că reprezintă un soi de vedetă printre gălăţenii cu drept de vot, fapt ce reiese şi din scrisoarea aruncată de către activiştii PP-DD în scările de bloc. „(...) Sunt convins că numele Cosma Romeo Daniel vă este cunoscut multora dintre dumneavoastră datorită prestigiului profesional pe care-l am. Sunt Avocat (!) şi asta presupune o luptă permanentă, purtată întotdeauna alături de cetăţeni, pentru apărarea intereselor legitime ale acestora şi în respectul legii. Eu sunt acel Avocat care a avut curajul să lupte cu personalităţi politice de prim rang, fiind cel care a denunţat organelor de urmărire penală ilegalităţile comise de Mihail Boldea şi acoliţii săi politici, atât în furtul terenului ce a aparţinut Aviasan, cât şi în demascarea înşelăciunilor imobiliare cărora le-au căzut victime oameni de bună credinţă”, le transmite Romeo Cosma gălăţenilor din Colegiul 3 Senat.

   Fără a pune la îndoială profesionalismul candidatului PP-DD în materie de avocatură, scrisoarea de propagandă electorală a lui Romeo Cosma, cu formă, dar fără fond, a reuşit să depăşească senzaţionalul lui Dan Diaconescu.

   Corina Dobre