PNL încearcă să-i spele imaginea lui Scarlat: „adversarii politici s-au grăbit să le împrăştie”

   Pliantul de campanie al liberalului George Scarlat, distribuit în Colegiul 3 Deputați, care conţinea şi o poză a acestuia împreună cu Înaltpreasfinţitul Casian Crăciun – arhiepiscopul Dunării de Jos – a stârnit un adevărat scandal în PNL. Surse din mediul politic susţin că fiul omului de afaceri Marcel Scarlat, patronul popasului de la Hanu Conachi, nu s-a consultat cu şeful liberalilor gălăţeni, atunci când a conceput şi distribuit materialul de campanie, şi nici nu a solicitat „aviz” pentru ca fotografia să fie folosită în campania electorală.

 

   Primarul Tecuciului dă vina pe adversarii politici

   Liberalii încearcă acum să spele imaginea propriului candidat, punând monumentala gafă a lui George Scarlat în cârca contracandidaţilor săi. Unul dintre membrii de vază ai PNL Galaţi, Daniel Ţuchel – primarul municipiului Tecuci, ne-a declarat că pliantele de campanie nu s-au distribuit în Colegiul 3 Deputați, însă, acestea au ajuns pe mâna adversarilor politici, care “s-au grăbit să le împrăştie. Vă pot confirma că a fost un contract cu o tipografie, de 20.000 de exemplare, într-adevăr, însă acelea nu conţineau şi poza cu arhiepiscopul. Fotografia era inclusă într-un alt contract, de câteva sute de exemplare. George Scarlat nu a dat bun de tipar la cel de-al doilea tip de pliant, însă, nişte prieteni s-au grăbit să îl scoată. Pliantele nu au fost distribuite în colegiu, dar au ajuns pe mâna adversarilor politici. Am primit nenumărate telefoane. Nu ne face cinste ce s-a întâmplat, din păcate, a fost o mare gafă. Pliantele au fost distruse”, ne-a declarat edilul-şef, unul dintre apropiaţii preşedintelui PNL – deputatul Victor Paul Dobre.

Deputatul Carmen Axenie (ARD), contracandidatul lui George Scarlat, ne-a declarat că va sesiza Biroul Electoral Judeţean în legătura cu această formă de campanie electorală.

   Corina Dobre