Primarul Pucheanu a spart 200.000 de euro pentru cafeneaua din București pe care a falimentat-o   Faptul că gălățenii și-au ales (sau au ales alții pentru ei) un aventurier în funcția de primar reiese, în primul rând, din evoluția afacerilor personale ale tânărului pesedist Ionuț Pucheanu. Afacerile de care s-a ocupat Pucheanu au eșuat lamentabil (http://www.nepasadegalati.ro/actualitate/2501-primarul-psd-al-galatiului-ionut-pucheanu-este-recomandat-de-proasta-administrare-a-propriilor-firme.html ).

   Până și restaurantul-cafenea deschis în plin centru al Bucureștiului în urmă cu peste un an, atunci când s-a folosit în scop personal de resursele firmei municipalității Ecosal SA, afacere care ar fi trebuit să meargă de la sine, a fost închis la începutul anului în curs, după ce a ”înghițit” vreo 200.000 de euro.

   Tânărul pesedist Ionuț Pucheanu a jonglat cu sume imense de bani chiar înainte de a deveni primar

   Cu toate că declarațiile de avere ale actualului primar ne indică o persoană fără venituri și bunuri deosebite, Ionuț Pucheanu a folosit sume mari de bani în ultimii doi ani, de parcă ar fi fost convins că ajunge primar și le poate găsi ulterior o acoperire.

   C House Lounge Restaurant Bucharest, cafeneaua-restaurant aflată într-o clădire de lux de pe strada Pictor Arthur Verona nr.2, în plin centru al Bucureștiului, la doi pași de bulevardul Magheru, a înghițit peste 200.000 de euro pentru numai un an de funcționare. Sursele noastre afirmă că suma de 90.000 de euro a fost partea lui Ionuț Pucheanu, la care s-au adăugat lucrările făcute cu angajați ai Ecosal pe seama gălățenilor. Alți 60.000 de euro au fost investiți de Marius Adam, patronul Vision Improve SRL, din  Brașov, firmă de evenimente adusă pe piața Galațiului de fostul city manager Aurel Vlaicu. De asemenea, încă 50.000 de euro au fost investiți de un prieten din copilărie al lui Pucheanu, actual coleg la PSD. Cei doi urmau să fie recompensați cu capital social cedat de acționarul Dan Dobrea, care deține 43% din firmă și franciza C House Lounge. Toată această infuzie de capital ”pe mâna” viitorului primar al Galațiului nu a fost suficientă pentru a face ca restaurantul-cafenea să funcționeze mai mult de un an. Faptul că în acte apare admistrator Mirela Pucheanu, soția edilului-șef, nu este un element care să-l scuze pe Ionuț Pucheanu.

   Dacă banii de cârciumă, afirmă tânărul pesedist, i-au fost dați de soacra sa, sursa celor 70.000 de euro (cu care s-a lăudat că i-a cheltuit în campania electorală) rămăne neelucidată. Fără explicații rămân și sumele cheltuite în 2014 pentru cele două terenuri achiziționate în comuna Vânători, satul Costi, terenuri care apar în declarația de avere fără a fi specificate suprafețele.

( http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/2310-directorul-ecosal-si-a-facut-carciuma-de-lux-in-bucuresti-cu-angajati-ai-firmei-cl-galati.html )

   S.Ț.

                                                                                              Primarul Pucheanu a spart 200.000 de euro pentru cafeneaua din București pe care a falimentat-o