Rapidauto.ro devine eficientizarea serviciilor de comercializare a pieselor auto in Romania! (P)Intr-o era a vitezei si informatiei, ne pare bine sa fim un intermediar eficient pentru gasirea componentelor auto pentru orice utilizator.

Platforma online RapidAuto este disponibila si pe telefonul mobil, avand o interfata usor de utilizat prin filtrul de cautare detaliat unde se poate gasi piesa sau accesoriul auto dorit dupa marca si modelul masinii.

Cu peste 150 000 de piese si accesorii auto pe stoc, Rapidauto.ro ofera cele mai bune preturi din tara, avand garantia prezentarii ofertelor tuturor distribuitorilor din Romania.

In spatele acestui site se afla o echipa cu o experienta in domeniul auto de peste 17 ani,

dobandita din anul 2002 cand a luat nastere BestAutoVest, initial ca distribuitor de piese auto in zona de vest a tarii.

Astfel va invitam sa vizitati noua platforma de comandare a pieselor si accesoriilor auto pentru orice tip de autoturism. Prin ofertele prezentate clientilor se poate eficientiza procesul de comercializare a pieselor si accesorilor auto prin gasirea elementelor potrivite pentru clienti dar si pentru persoane fizice sau juridice ce efectueaza reparatii auto.

Ce alte avantaje mai gasesti pe rapidauto.ro?

Rapid-Auto.ro coopereaza cu producatori aftermarket si OEM de foarte buna calitate precum

BOSCH, BREMBO, MANN si altii, astfel utilizatorii au acces la baza de date cu filtre de aer, ulei,

distributii originale, pachete amortizoare, uleiuri auto, pachete ambreiaje cu rulment, senzori, sau alte pieseauto.

Pozele produselor de pe site sunt reale, mobile friendly, iar disponibilitatea de a vizualiza cantitatea stocului pentru produse este foarte utila atunci cand dorim sa comandam piese auto sau alte accesorii pentru automobile.

Termenul de livrare a produselor de pe stoc este de 24-48 de ore. In cazul in care produsul nu este pe stoc, livrarea poate dura 4-5 lucratoare din momentul confirmarii comenzii, iar daca clientului i se pare ca dureaza prea mult comanda, se poate opta ridicarea pieselor auto de la showroom-urile RapidAuto momentan disponibile doar in Arad si Timisoara.

Rapidauto.ro ofera garantie produselor comercializate si drept de retur, posibilitatea de plata cash sau cu cardul, precum si posibilitatea de plata in rate, ofera un control de calitate al pieselor pe stoc, expediaza doar produse impecabile cu toate standardele de calitate si siguranta cerute.

Consultanta si informatiile sunt profesionale si gratuite, pentru cei interesati sa colaboreze cu rapidauto.ro, punandu-va astfel la dispozitie suport online sau telefonic de Luni pana Vineri intre 8:00-19:00.  Rapidauto.ro devine eficientizarea serviciilor de comercializare a pieselor auto in Romania! (P)