Agricover Credit a deschis o sucursală care acoperă zona Brăila-Galaţi-Vrancea

   Agricover Credit a inaugurat o nouă sucursală la Brăila, aceasta fiind a treia dintr-o serie de sucursale pe care compania intenţionează să le deschidă în perioada următoare.

După extinderea în două regiuni agricole cheie, prin deschiderea sucursalelor din Slobozia şi Iaşi, Agricover Credit îşi continuă linia strategică ce vizează eficienţa operaţională şi proximitatea faţă de clienţi, prin explorarea unei noi zone cu potenţial de creştere.

  "Agricultura reprezintă o componentă importantă în susţinerea economiei judeţului Brăila, iar noi ne propunem să contribuim la dezvoltarea fermierilor din această zonă. În acest sens, venim cu soluţii de finanţare inovatoare care răspund prompt nevoilor lor pentru dezvoltarea unui business performant în agricultură. Deschiderea acestei sucursale ne ajută, totodată, să fim mai aproape de clienţii din această regiune”, a declarat Robert Rekkers, Director General Agricover Credit. 

  Agricover Credit are peste 230 de clienţi în regiunea Brăila-Galaţi-Vrancea şi vizează atât creşterea numărului acestora cât şi extinderea segmentului de clienţi care exploatează între 50-150 de hectare.

Obiectivul principal este de a oferi acestora soluţii de finanţare performante, specifice nevoilor zonei şi fermierilor, fie că e vorba de legumicultură, cultură mare sau ferme zootehnice.

   „Am identificat în zona Brăilei peste o mie de fermieri competitivi, pregătiţi să genereze o agricultură modernă şi profitabilă. Ne propunem să fim alături de aceştia şi să le oferim soluţiile de finanţare de care au nevoie pentru continuarea dezvoltării”, a adăugat Robert Rekkers.

   La nivel naţional, Agricover Credit a acordat credite în valoare de 837 de milioane de lei în 2014, ajungând în prezent la un număr de 1650 clienţi. Agricover Credit oferă fermierilor două mari categorii de soluţii de creditare: credite de capital de lucru, pentru achiziţia de inputuri, plata facturilor curente, salarii şi alte cheltuieli şi credite pentru finanţarea investiţiilor, precum achiziţii de utilaje, teren, silozuri, echipamente.