”Shakespeare School Essay Competition” a ajuns la al 11-lea an de activitateAsociația Shakespeare School pentru Educație se pregătește, pentru al 11-lea an consecutiv,  de lansarea Shakespeare School Essay Competition - cel mai important Concurs Naţional de Eseuri în Limba Engleză, organizat în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și ISMB.

Shakespeare School Essay Competition este dedicată elevilor din întreaga ţară, cu vârsta cuprinsă între 11 şi 19 de ani. Participarea este gratuită.

Tema editiei cu numarul 11 este  "A World with NO Rules" . Le propunem astfel participanților sa facă un exercițiu de imaginație și să ne spună, printr-un eseu în limba engleză de 200 - 250 de cuvinte, cum ar arata lumea dacă nu ar exista reguli.

Etapele editiei a XI-a:

  • ·  Lansare concurs: 14 ianuarie 2019;
  • ·  Înscriere eseuri: 14 ianuarie 2019 – 31 martie 2019;
  • ·  Festivitatea de premiere: iunie 2019 (anunțarea oficială a celor 30 de finaliști  câstigători de la cele două categorii de vârstă). 

Premiul cel mare pentru câștigătorul fiecărei categorii de vârstă (11-14 ani si 15-19 ani): o excursie de o săptămână la o școală de vară, într-un campus universitar din Marea Britanie. 

Ca în fiecare an, ne dorim să transmitem mesajul unui număr cât mai mare de adolescenți, cărora să le dăm astfel șansa de a dovedi cât de talentați sunt la limba engleză.