”Luna ielelor” – roman lansat la Parcul de Soft

   Parcul de Tehnologie a Informației va fi gazda evenimentului de lansare a romanului ”Luna ielelor”, semnat de Geraldine Ghineț, în data de 31 octombrie 2013, la ora 19. Caracterizat de poeta Cezarina Adamescu drept: “un interesant melanj de proză şi poezie, mai bine zis, proză cu inserţii onirice”, ”Luna ielelor” este un roman-experiment, un volum de proză poetică fabuloasă, foarte penetrantă. În cadrul evenimentului puteți vedea și expoziția de fotografie inspirată din subiectul romanului, semnată de artista Simona Andrei.

Cartea „Luna ielelor” beneficiază de o copertă şi de ilustraţii fotografice de interior care, dupa cum declara Cezarina Adamescu, “completează în chip fericit ideea de viaţă adusă la limită, ilustraţie realizată de artista Simona Andrei, cu un palmares bogat în domeniul artei fotografice. Trăirile Geraldinei Ghineţ se împletesc astfel cu ale Simonei Andrei, ca într-o legătură empatică între persoane care au aceleaşi aspiraţii către frumos, adevăr şi bine. […] Simboluri, sentimente-n mişcare, contraste, jocul luminii în pântecul umbrei, o lume magică, plină de mister, toate acestea sunt un plus de frumuseţe adus cărţii de faţă şi o bucurie a ochiului care invită cititorul la contemplaţie.”

   Poeta Angela Baciu, amfitrioana evenimentului, prevestește o lansare de excepție: “Autoarea are o trăire extrem de sensibilă, are bucuria scrisului, a freamătului, sensibilitatea cuvântului și a sentimentului, aducându-ne într-o stare de beatitudine. Când citești cartea, nu îți dorești să ajungi mai repede la final, ci să descoperi în fiecare povestire o altă și altă stare.”