Ajută-l pe Moș Crăciun și pregătește cadouri pentru un copil mai mic decât tineAsociatia Baza de Afaceri si Servici - BAS.ro organizeaza a patra editie a actiunii “Bucuria de a Darui”, in data de 23 decembrie 2017, intre orele 11.00 si 13.00, in Parcul Copiilor din Tiglina 1 (in spatele Pietei Agroalimentare). 

Actiunea, ce se va desfasura langa Bradul de Craciun, include un miniconcert de colinde si poezii de Craciun, in timp ce Mosul va imparti cadouri copiilor de pana la 12 ani.

Invitam toti partenerii si participantii de la primele editii sa ne sprijine si acum si, bineinteles, ii invitam pe toti cei care vor sa contribuie la aceasta bucurie a copiilor.

Avand in vedere ca au inceput deja Sarbatorile Craciunului si Anului Nou, luna decembrie fiind denumita si Luna Cadourilor, rugam parintii si copiii sa aduca un cadou, in care sa puna cartile, jucariile si hainutele care nu le mai trebuie, pentru un alt copil.

 Regulament:

- Copiii participanti trebuie sa fie in permanenta supravegheati de parinti. Nu lasati copiii in grija organizatorilor.

- Toti copiii care participa la eveniment au posibilitatea sa participle la toate actiunile. Pentru a canta un colind sau a recita o poezie, copiii trebuie sa se inscrie la organizatori.

- La sosire, donatorul lasa pachetul la organizatori si primeste un talon care il va ajuta in a doua parte a serbarii sa primeasca un cadou dintre cele aduse de copiii mai mari decat el.

- Darurile (cartile, jucariile sau hainutele…) pe care copiii le ofera copiilor mai mici trebuie sa respecte urmatoarele norme:

- Pe pachete trebuie sa se scrie varsta si sexul copilului caruia ii sunt destinate lucrurile. (ex: baiat de 5 ani). Rugam a scrie pe pachet si numele donatorului, telefonul si/sau e-mail-ul parintelui.

- Un pachet poate contine obiecte destinate unei singure persoane. Daca lucrurile sunt destinate mai multor categorii de copiii puteti face mai multe pachete si pe fiecare colet trebuie sa fie trecuta varsta si sexul copilului caruia ii sunt destinate.  

- Intr-un pachet pot fi lucruri diverse (cartile la un loc cu hainutele…).

- Obiectele donate trebuie sa fie in stare buna, sa fie curate, ambalate, pentru a face o bucurie deplina celui care le primeste. Obiectele mai mari pot fi aduse si neambalate (ex. o bicicleta).

Va multumim si va dorim tuturor Craciun fericit!

Asociatia “BAS.ro” – presedinte Mihai Popa (0747-118866)

Adaugă comentariu

Codul de securitate