Semnează și distribuie petiția pentru excluderea PSD din fracțiunea social-democrată a Parlamentului EuropeanFacebook ne-a blocat de vinerea trecuta pana luni (ieri) orice activitate in afara propriului site. Este al treilea incident si stim ca nu am fost singurii (vezi articolul hotnews aici ).

Probabil am atras atentia unor sustinatori PSD. Blocada si-a atins scopul: in cursul unui week-end in care au avut loc manifestatii masive in tara si diaspora, petitia a fost semnata de un numar relativ redus de persoane.

Asa ca azi revenim in forta: Rog fiecare persoana care citeste acest mesaj sa distribuie textul de mai jos via Facebook, Twitter, etc., dar si via email la 3 persoane, cu rugamintea ca acestia sa transmita mai departe la alti 3.

"Semneaza si distribuie petitia pentru excluderea PSD din fractiunea social-democrata a Parlamentului European.
- Petitia: http://bit.ly/2mGVhXB,
- Detalii: https://www.facebook.com/excludepsd "

Un detaliu referitor la stiri actuale: in pofida celor declarate de guvernul PSD, declaratia SUA critica la "reforma justitiei" nu este un amestec in politica interna a Romaniei, ci o aducere aminte a unor obligatii asumate. Guvernul PSD ignora faptul ca Romania este semnatara conventiei ONU impotriva coruptiei, singurul tratat mondial cu caracter obligatoriu in materie. Romania a semnat conventia la 09.12.2003 si a ratificat-o la 02.11.2004. Singurele state care nu au semnat/ratificat conventia sunt Somalia, Eritrea, Corea de Nord, Surinam si Guiana Ecuatoriala. Sursa: aici

Paul Milata