Lumea întreagă către TrumpOdată cu ordinul de restricționare a accesului musulmanilor în SUA, Trump a demonstrat că temerile față de acțiunile lui ca președinte erau întemeiate. 
Și e doar începutul, pentru că Trump amenință cu nerespectarea unor convenții internaționale. A amenințat și că va începe o cursă a înarmării nucleare. N-ai crezut până acum? Poate că e timpul să începi să crezi. 
E un fenomen în desfășurare în toate țările lumii. Trebuie să construim o mișcare globală care să-l oprească. Peste 3 milioane de oameni au semnat deja scrisoarea deschisă de mai jos, din partea lumii întregi, pentru Trump, scrisoare care a apărut în presa de largă circulație. Astăzi, această scrisoare devine un simbol al rezistenței. Implică-te și tu, ca să dăm și mai multă putere mesajului. Redirecționează către cât mai multe contacte și semnează mai jos: 

Stimate domnule Trump, 
Nu faceți nimic ”măreț”. 
Lumea vă respinge apelul la frică, instigările la ură și bigotismul. Legitimați tortura, pledați pentru uciderea civililor și încurajați violența în general. Noi ne opunem tuturor acestor lucruri. Respingem insultele la adresa femeilor, musulmanilor, mexicanilor și a altor milioane de oameni care nu arată ca dumneavoastră, nu vorbesc ca dumneavoastră sau nu se roagă la același dumnezeu. 
Când răspândiți teama, noi alegem compasiunea. Când vorbiți despre catastrofe, noi alegem speranța. Iar când vă etalați ignoranța, noi alegem înțelepciunea. 
Noi, cetățenii lumii, suntem uniți împotriva încercării dumneavoastră de a ne dezbina. 
Cu sinceritate, 

Americanii au ieșit în stradă în semn de protest și rezistență: putem să le arătăm acum că lumea întreagă îi susține. Hai să-l transformăm pe Trump dintr-o forță care urmărește să ne dezbine, într-una care ne unește și care ne face să luptăm pentru toate lucrurile în care credem. 

Cu speranță, 
Emma, Alice, Christoph și întreaga echipă Avaaz