Interziceți comerțul cu sânge de cal folosit pentru creșterea industrială a animalelor-cobaiE ca o scenă dintr-un film de groază: sute de iepe gestante sunt conectate la aparate care le drenează sângele, slăbindu-le foarte mult și cauzând, în unele cazuri, colaps și moarte. Dar noi putem pune capăt acestei situații. 
Tortura industrială a cailor este instrumentată de companiile farmaceutice europene care folosesc sângele pentru a grăbi creșterea industrială a altor animale! Reprezentanții Uniunii Europene au spus că vor lua atitudine, dar până acum nimic nu s-a întâmplat. 
Niciun animal nu mai trebuie să moară! Miniștrii se întâlnesc în doar două săptămâni: hai să punem Uniunea Europeană pe jar cu ajutorul unei petiții masive, semnate de un milion de persoane, care să ceară interzicerea comerțului abuziv cu sânge de iapă gestantă. Semnează și tu petiția de mai jos *cu un singur click* și distribuie mesajul: 
Click aici ca să semnezi petiția
Către membrii Parlamentului, Comisiei și Consiliului Uniunii Europene:
Facem apel la dumneavoastră pentru a interzice importul în Europa al oricăror produse obținute prin folosirea unor tehnici ce presupun cruzimea față de animale și provocarea suferinței acestora. În calitate de lider mondial în protecția drepturilor animalelor, Europa ar trebui să aplice standardele sale și produselor pe care le importă. 
Click aici ca să semnezi petiția
Moartea nu este nici pe departe singura oroare: atâta sânge le este luat animalelor, încât consecința este deseori șocul sau anemia. Și pentru că doar sângele iepelor gestante este valoros, acestora li se induc sarcini și avorturi repetate.
Cererea vine din partea companiilor farmaceutice care vând hormonul prezent în sângele iepelor gestante, crescătoriilor industriale care îl folosesc pentru a aduce porcii și alte animale în ”călduri” - un alt nivel al abuzului în această poveste îngrozitor de tristă. 
Dacă scoatem la lumină fără întârziere această oroare, prin intermediul unui apel global masiv, putem ajuta la interzicerea tuturor produselor obținute prin suferința animalelor, făcând mai dificilă pentru companiile din toată lumea obținerea profiturilor de pe urma acestei afaceri îngrozitoare. Semnează petiția de mai jos cu un singur click pe link, apoi redirecționează mesajul către prieteni și familie: hai să punem presiune pe reprezentanții Uniunii Europene și să-i determinăm să acționeze! 
Click aici ca să semnezi petiția
Caii sunt niște animale frumoase, grațioase, magnifice: e greu de înțeles cum unii oameni pot fi atât de cruzi. Dar dacă ne strângem în număr masiv ca să protejăm aceste ființe de ororile cu care se confruntă zi de zi, putem obține rezultate incredibile. Hai să acționăm acum, pentru caii care au nevoie, mai mult ca niciodată, de ajutorul nostru.
Cu speranță,
Oliver, Rewan, Bert, Ari, Camille, Nataliya, Ricken și întreaga echipă Avaaz