Internet of Things – Lumea dispozitivelor inteligente   Open Hub organizează o nouă conferință pentru comunitatea pasionaților de IT: Internet of things, al cărei invitat special este Radu Ștefan - Technical Evangelist -Microsoft. Evenimentul va avea loc la Galati, restaurantul Flow, in data de 6 iulie, ora 15.30 si va avea ca puncte cheie:

   Analiza si utilizarea datelor reziduale;

- Vizualizarea informatiilor esentiale utilizand panourile IoT;

- Interconectare cu fluxurile de lucru ale afacerii tale;

- Creștere și conexine eficientă.

   „ Internetul este un lucru minunat și aproape indispensabil. A evoluat fantastic în ultimii ani și ne poate conecta, indiferent unde ne aflăm pe glob. Ne bucurăm că Open Hub a putut aduce comunității gălățene de IT, pentru prima oară, un eveniment care să dezbată această temă: Internet of Things. Va fi o conferință interactivăși vom analiza interacțiunile dintre dispozitive inteligente unice interconectate prin internet. Open Hub este o comunitate care crește în fiecare an. La ultima conferință, organizată anul trecut, au fost prezenți 130 de participanți și, ceea ce este mai important, dincolo de tinerii care află și participă pentru prima oară la aceste evenimente, se conturează de la an la an o comunitate stabilă care câștigă noi colaboratori cu fiecare ediție pe care o organizăm.” Bogdan Pana – președinte.

   Confirmarea interesului de participare pentru conferința Internet of Things poate fi făcută pe adresa www.openhub.ro în mod gratuit, în limita locurilor disponibile.

   Persoana de contact: Bogdan Pana – presedinte Open HUB, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | www.openhub.ro