Fac trafic cu femei însărcinate

   Mii de africani au fost răpiți de bande criminale și aduși în deșertul Sinai din Egipt, unde sunt supuși la torturi până când familiile lor plătesc sume enorme pentru a-i răscumpăra. Dacă vom arăta liderilor egipteni că acest secret întunecat a ieșit la iveală și pune în pericol reputația turistică a Sinaiului, îi putem forța să pună capăt acestui coșmar. 

   Însărcinată în nouă luni și legată fedeleș, Haben a fost bătută fără milă de răpitorii care încercau să obțină de la soțul ei o răscumpărare de 35.000 de dolari. A născut în lanțuri, lângă alte victime îngrozite, fiind nevoită să taie cordonul ombilical cu o bucată de metal ruginit. E incredibil că așa ceva se întâmplă în 2014!
   Haben a reușit în mod surprinzător să supraviețuiască, dar este doar una dintre miile de persoane din Africa de Est care au fost răpite de bande criminale de traficanți și aduse în deșertul Sinai din Egipt, unde sunt supuse la torturi până când familiile disperate plătesc sumele enorme cerute pentru eliberarea lor. Dacă vom arăta liderilor egipteni că acest secret întunecat a ieșit la iveală și pune în pericol reputația turistică a Sinaiului - cunoscut ca ”Riviera Mării Roșii” - ei ar putea lichida aceste organizații criminale și reda libertatea celor răpiți. 
   Fiecare oră pe care acești bărbați, femei și copii o petrec în captivitate este încă o oră de coșmar. Semnează petiția urgentă și trimite-o mai departe. Când vom strânge un milion de semnături, Avaaz va lansa o campanie puternică în mass-media pentru a convinge Egiptul să acționeze:
   http://www.avaaz.org/ro/end_the_torture_trade_loc/?bKPcSeb&v=35906
   Dacă vom reuși să oprim traficul de persoane în Sinai - una dintre ele mai cunoscute rute pentru trafic de persoane din lume - vom da o lovitură acestei industrii criminale, căreia îi cad pradă în fiecare an aproape un milion de persoane. Acest lucru e posibil. Guvernul egiptean are puterea și resursele locale pentru a lichida bandele de traficanți.

   Iată cum putem ajuta, printre altele:
- Unindu-ne forțele cu oficiali din principalele țări donatoare ale Egiptului pentru a crește presiunea și a îi convinge pe liderii egipteni să acționeze.

- Publicând reclame dure în presă, care au ca țintă renumita industrie a turismului din Egipt.

- Dezvăluind identitatea unor traficanți importanți printr-o serie de campanii locale.

- Înlesnind accesul jurnaliștilor în lagărele de tortură pentru a afla mai multe despre oficialii care sunt complici la aceste crime.

   Haideți să începem prin a mobiliza un milion de oameni pentru a cere lichidarea acestei rețele criminale. Semnează acum și trimite vestea mai departe:
   http://www.avaaz.org/ro/end_the_torture_trade_loc/?bKPcSeb&v=35906

   Cu speranță și determinare,
   Ian, Nick, Ari, Bissan, Alice, Wissam, Ricken și întreaga echipă Avaaz