Open Hub revine cu o nouă sesiune IT knowledge & sharing

   Open Hub va organiza o nouă întâlnire de tip IT knowledge sharing între specialiști software și pasionați de IT, pentru un schimb real de experiență si bune practici. Prezentarea va avea loc la Galați, la Parcul de Tehnologie a Informației – sala Multimedia, în data de 9 martie 2013, și aduce în atenția participanților trei specialiști cu experiență în domeniu. Subiectele ce vor fi expuse în cadrul acestei prezentări au rolul de a duce la discuții interactive care să găsească răspunsuri întrebărilor adresate de către pasionații IT prezenți.

   Dintre invitații care vor participa la eveniment amintim:

• Ciprian MANEA, din partea firmei WindRiver, va prezenta tehnologii ce stau la baza browserelor web;

• Marius GERU – managing partner TheCON, va explica metodele prin care îți poți posta anunțurile pe Google Adwords;

• Bogdan Munteanu - din partea firmei Achieve Seo, va prezenta aplicații pentru telefoanele mobile, tehnologie de care nu ne putem despărți în viața de zi cu zi.

Dincolo de programare și prezentarea ideilor, acest eveniment va fi o ocazie bună de a întâlni mentori ai proiectului Open Hub: product developeri, antreprenori IT și manageri cunoscuți ai industriei locale.

   “Open IT este primul eveniment de amploare pe care îl desfășurăm la Galați, la doar șase luni de la înființarea clubului Open Hub, si ne propunem ca pe viitor să organizăm periodic astfel de evenimente pe plan local, precum și să participăm la evenimente naționale și internționale similare. Ne dorim sa promovam Galațiul ca un hub IT de importanță regională” a explicat George CIOBANU, Președintele Open HUB.

   Confirmarea interesului de participare pentru conferințele Open Hub poate fi facută pe adresa www.openhub.ro , în mod gratuit, în limita locurilor disponibile.

Persoana de contact:

   George Ciobanu – Președinte Open HUB

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | www.openhub.ro