Peste 1.500 de medici dentişti oferă gratuit consultaţii și cupoane de reducere pentru pastă de dinți

   Românii mai au încă posibilitatea să își facă gratuit un control stomatologic până la finalul anului, dacă nu au făcut încă vizita anuală obligatorie. Peste 1.500 de medici dentiști din întreaga țară oferă consultații sau chiar detartraje sau periaje gratuite până la finalul acestui an în cadrul campaniei de educare cu privire la igiena orală “Zâmbeşte România”, desfășurată de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh®, Sensodyne®, Parodontax® și Corega®.

  Pe lângă consultații, și, în funcție de disponibilitatea stomatologului, românii pot primi și cupoane de reducere în valoare de 5 lei pentru pasta de dinți Parodontax® și Sensodyne®, pe lângă consultații și servicii adiacente de curățare.

   Această soluție vine în întâmpinarea celor 69% dintre respondenții unui studiu din 2012 care au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme.

Cum funcționează programul național de consultații stomatologice gratuite?

   Persoanele interesate își pot face o programare intrând pe website-ul www.zambesteromania.ro, în secțiunea „Consultații stomatologice gratuite”, alegând județul și orașul; li se vor afișa datele de contact ale cabinetului și un indicator care arată dacă respectivul cabinet oferă și detartaje gratuite, iar programarea se face simplu printr-un telefon direct la cabinet.

   În urma unor astfel de vizite, medicii dentişti pot semnala care sunt urgențele și prioritățile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuței și pastei de dinți potrivite; de asemenea, medicii dentiști pot face recomandări în privinţa alimentației pentru menținerea unei danturi sănătoase.

   La finalul vizitei în cabinet, pacienții care și-au făcut programare luând datele medicului dentist de pe www.zambesteromania.ro vor primi, în funcție de afecțiune, unul dintre cele  două cupoane de reducere în valoare de 5 lei fiecare pentru o pastă de dinți Parodontax® sau Sensodyne®[3] pe care îl pot folosi în oricare magazin Carrefour (hypermarket, market sau express) din țară până la finalul acestui an, în limita stocului disponibil.

   Clasamentul județelor cu cei mai mulți medici înscriși este condus de Cluj, cu 150 de medici, urmat de Brașov, 125, Dolj și Constanța, cu 100 și Galați, Bihor și Iași, cu 90.

  

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate