Ciumacenco a fost exclus din Consiliul Local

   După ce a demisionat din PSD, Nicușor Ciumacenco a spus adio și mandatului de consilier local. Unul dintre principalele puncte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliul Local a fost un proiect privind încetarea mandatului lui Nicuşor Ciumacenco şi înlocuirea sa cu următorul membru PSD de pe listă. Este vorba de Gelu Homner, care va fi și președintele Comisiei de Urbanism.

 

   Rainea se visează viceprimar

   În cadrul aceleași ședințe s-a pus pe tapet și calitatea de viceprimar a lui Ciumacenco. Consilierul PSD Nicolae Rainea, care pesemne că a vrut să-și treacă în CV și un post de viceprimar la Primăria Galați, l-a întrebat pe primarul Dumitru Nicolae cine îl va înlocui pe Ciumacenco. Răspunsul primarului a fost cât se poate de ferm:„Nu mai numesc pe nimeni viceprimar. Pentru o lună jumătate nu mai am nevoie de nimeni. Să fie clar„.

 

   Săgeți politice

   Tot astăzi s-a dat startul și acuzațiilor politice între principalii candidați pentru Primăria municipiului Galați: Marius Stan, candidatul USL și Nicușor Ciumacenco, candidat independent. Scandalul a pornit între cei doi după ce Stan a afirmat la un post de televiziune că ”Ciumacenco este un trădător„ și că, de fapt, este un „independent vopsit, susținut de o culoare portocalie„. Replica lui Ciumacenco nu a întârziat să apară: „Domnul Marius Stan, înainte să fie candidatul USL, a avut trei întâlniri cu premierul Boc. Despre ce vorbim aici? Este chiulangiul Consiliului Local, cu 37 de absențe. Marius Stan scuipa otravă acum, dar gălățenii vor realiza cine e de partea lor„.

Ciumacenco si-a prezentat și echipa care îl va ajuta în campania electorală. Este vorba de Angel Trifan, coordonatorul SMURD Galați, Cătălin Fetecău, decanul Facultății de Mecanică, Florin Nini, patronul Clubului Phoenix, Radu Oprea, președinte Patronatul Tinerilor Intreprinzători din Regiunea SE. Cei patru vor candida la Consiliul Local ca independenți.

   Sergiu Damian

Adaugă comentariu

Codul de securitate