Dan Nica îl va susţine din umbră pe Ciumacenco pentru Primărie

    Şeful PSD-iştilor gălăţeni, Dan Nica, nu renunţă la ideea de a trage sforile la Primăria Galaţi. După mai bine de 11 ani în care PSD a deţinut monopolul în administraţia publică gălăţeană, social-democraţii nu se pot împăca cu gândul că municipalitatea ar putea fi condusă de un alt partid. În ciuda faptului că USL şi-a desemnat deja candidatul pentru fotoliul de primar, în persoana liberalului Marius Stan, PSD-iştii sunt decişi să nu respecte protocolul de colaborare din cadrul Uniunii. Surse din Partidul Social-Democrat ne-au declarat că preşedintele formaţiunii politice, Dan Nica, şi-a manifestat intenţia de a-l susţine, din umbră, pe viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, care va candida ca independent în cursa pentru Primărie. Jocurile pe care Dan Nica intenţionează să le pună în practică, anul viitor, au ajuns şi la urechile lui Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi. Şeful liberalilor gălăţeni, care le permite, de ani buni, social-democraţilor să îşi bată joc de doctorii PNL, va fi tras pe sfoară, încă o dată, de PSD.

   Interesant este faptul că, în ciuda tuturor ofertelor venite din rândul mai multor formaţiuni politice, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco a anunţat că va candida ca independent, cu sprijinul lui Dumitru Nicolae. Şi mai interesant este faptul că vicele PSD-ist a anunţat că, în cazul în care va câştiga alegerile, va reveni în ograda PSD.

   În ceea ce îl priveşte pe Marius Stan, chiar dacă sondajele USL îl dau favorit pentru ocuparea fotoliului de primar, se pare că realitatea nu este deloc roz pentru conducătorul Oţelului. Liberalul Marius Stan „a căzut” în sondaje, odată cu eşecurile fotbaliştilor din meciurile disputate în Liga Campionilor.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate