Marius Necula vinde legume pentru un nou mandat de senator

   Senatorul PDL Marius Necula mizează pe ceapă, morcovi şi cartofi pentru încă patru ani de stat pe un loc călduţ în Parlamentul României. Omul bun, după cum s-a autoproclamat, a cumpărat, de curând, mai multe tone de legume pentru pensionarii din Colegiul nr. 4, în care şi-a câştigat statutul de senator. Grijuliu cu semenii săi, democrat-liberalul s-a gândit să le umple cămările gospodinelor şi soţilor acestora, ieşiţi la pensie, adevăraţii furnizori de voturi, pe care toate partidele din România mizează în anii electorali. Colegii de partid ai PDL-istului gălăţean susţin că Necula va vinde la preţ redus, ba chiar în rate, cartofi, ceapă şi morcov. Pensionarii vor putea cumpăra, chiar şi pe caiet, legumele, urmând ca, în momentul în care încasează pensia, să îşi plătească datoria către senator.

   Deşi mai este aproximativ un an de zile până la alegeri, parlamentarii de Galaţi se întrec deja în tot felul de „proiecte”, menite să sensibilizeze vârstnicii. În timp ce UNPR a ieşit în faţă cu o nouă lege – coşul de solidaritate (care le permite pensionarilor să cumpere produse alimentare de bază la preţ de producător), pe care, cel mai probabil, municipalitatea gălăţeană nu o va aplica, PNL a oferit suferinzilor analize gratuite în cabinetele private ale medicilor liberali.

   Trebuie să recunoaştem, însă, că senatorul Marius Necula, care s-a transformat între timp şi în tarabagiu, are, până în acest moment, cea mai ingenioasă idee de colectare de voturi.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate