Plus Galați a desemnat-o candidat de primar pe Flavia SusnoschiGalațiul are șansa, începând de astăzi, să aibă un primar femeie. Alegerile interne din cadrul Plus Galați au adus-o în atenția publică pe Flavia Susnoschi, o tânără școlită și dinamică trecută cu succes prin procedurile de selecție ale partidului.

Flavia Susnoschi este responsabila de comunicare a filialei și membru în Biroul Județean al Plus Galați și se prezintă simplu: ”Am studii superioare tehnice și economice și dețin o experiență de peste 20 de ani de management în companii multinaționale. În acest timp, mi-am dezvoltat competențe în gestionarea de bugete, achiziții, managementul contractelor de infrastructură, coordonarea echipelor de proiect și comunicare.
Cel mai important proiect personal este familia mea. Sunt mama a trei fete pe care le-am învățat că puterea stă în mintea noastră.
M-am născut în Galați și l-am văzut crescând sub ochii mei, odată cu mine, dar nu așa cum mi-aș fi dorit”.

Surpriza desemnării unei femei pentru Primăria Galațiului poate produce mișcări profunde în viața politică locală. Toate celelalte partide trebuie să-și regândească abordarea desemnării candidatului de primar. Asta, pentru că Galațiul chiar are nevoie de o femeie care să pună ordine în haosul roșu produs în ultimii 30 de ani. Și Flavia Susnoschi are toate argumentele care pot stârni interesul gălățenilor: educație, experiență în management, determinare și dinamică.

Din păcate, partenerul de alianță al filialei Plus, USR, întârzie să-și prezinte un candidat sau să o recunoască pe Flavia Susnoschi drept candidat comun, fapt ce pare să favorizeze partidul din care provine actualul primar. Președintele USR Galați, deputatul Bogdan Rodeanu, nu pare conștient de faptul că este foarte greu să promovezi, în puținul timp rămas până la locale, un candidat surpriză.

S.Ț.