Liberalii gălățeni i-au tras biroul de sub fund lui Victor Paul DobreDe peste 20 de ani, Victor Paul Dobre ocupă degeaba cel mai bun birou din sediul Partidului Național Liberal, filiala Galați, încăpere pe care a stăpânit-o, inițial, Paul Păcuraru, individ dispărut din politică pe mâna lui. Acum, lupii tineri și anoști care reprezintă liberalismul local au reușit singura acțiune memorabilă de la schimbarea din funcție a lui Dobre: l-au evacuat din birou pe deputatul penal salvat de imunitatea parlamentară.

În urmă cu câteva zile, președintele Organizației Județene a PNL Galați, George Stângă, a schimbat încuietoarea de la ușa biroului în care își făcea veacul mamutul politic înfrățit cu Dan Nica și Eugen Durbacă. Prin această mișcare, senatorul Stângă, un personaj politic șters, a dat o mică lovitură de imagine, chiar dacă mișcarea poate fi interpretată ca pe o dorință a sa de a ocupa biroul de tradiție al președinților liberalilor gălățeni.

Lovitura dată maleficului Victor Paul Dobre nu este, deocamdată, un succes total. Asta, pentru că Dobre refuză să-și ia lucrurile din birou și umblă cu plângeri pe la șefii partidului. Din informațiile noastre, veșnicul șef liberal Victor Paul Dobre, personaj care le-a dovedit gălățenilor că este pesedist sadea, s-a plâns liderului Ludovic Orban, fără să primescă vreun răspuns care să-l satisfacă. În disperarte de cauză, plângăciosul Dobre a încercat, fără succes, să primească ajutorul vecinului Vasile Varga, liderul liberalilor brăileni.

În câteva zile, conform unor membri locali, dacă deputatul Victor Paul Dobre nu acceptă să elibereze biroul, obiectele personale îi vor fi scoase din sediul liberal. Lucrurile personale vor fi inventariate, în prezența unor martori, și apoi mamutul politic v-a fi invitat să-și ia catrafusele.

S.Ț.