Primarul Tecuciului folosește mizerabil identitatea unui minor pentru a o denigra public pe mamă   Ticăloșia în politică a fost dusă de primarul Tecuciului, liberalul Daniel Țuchel, pe culmi de neegalat. Chiar înainte de scrisoarea Oanei Stancu adresată copilului familiei Tapalagă, liberalul Țuchel, copreședintele PNL Tecuci, s-a folosit în fals de identitatea copilului colegei de partid Aida Zaharia, pentru a o discredita public pe mamă. Faptul că Aida Zaharia i-a contestat unele acțiuni din cadrul partidului l-a făcut pe liberalul Gerhard Daniel Țuchel să iasă pe unul din blogurile sale cu un material mizerabil, despre care afirmă că este scris de băiețelul de 10 ani al colegei sale. Pe data de 2 februarie a.c., blogul ”Sindromul tecucean”, platformă ce-i aparține primarului Tecuciului, a publicat articolul ”Vă rog, salvați-mă de mama!”. Materialul ticălos este conceput de mintea bolnavă a primarului Țuchel și semnat în fals cu numele minorului. Începutul textului abject se vrea un apel cutremurător al unui copil abuzat: ”Mă numesc Zaharia Rareş, am 10 ani şi nu ştiu unde să mai apelez pentru a-mi recupera drepturile copilăriei. Mama mea, Aida, are iar probleme de sănătate grave, totul datorându-se faptului că a fost lovită la cap de mică. A stat mult timp internată la Socola dar nu şi-a revenit niciodată”.

   Politicianul mizerabil care a inițiat acest fals nu pierde ocazia să se refere, în textul pervers, și l-a binefacerile pe care le-ar fi adus familiei colegei liberale: ”Acum, am rămas doar eu şi mama în locuinţa pe care ne-a dat-o primăria, şi credeam că cu salariul mamei de la casa de cultură(care ține tot de primărie – n.red.) plus alocaţia şi pensia mea vor ajunge pentru mîncare şi cheltuieli. Dar mama urlă în timpul când e acasă, cam 5 ore pe noapte, că nu are timp să se ocupe de mine, că e mai importantă viaţa politică...” Tot textul conceput de mintea bolnavă a primarului Tecuciului poate fi citit intrând pe link-ul https://sindromultecucean.wordpress.com/2016/02/11/va-rog-salvati-ma-de-mama/#more-5011 .

   Foarte grav este faptul că liberalul Țuchel a făcut tot posibilul ca textul să fie văzut și de copil. Rezultatul: acesta nu s-a mai oprit din plans o perioadă și nu a știut ce să mai facă pentru a-și convinge părinții că nu el este autorul abjecției. Mai mult, după cum ne-a spus mama lui Rareș, informații din conținutul textului mizerabil sunt folosite de colegi de școală ai minorului în disputele cu acesta.

 

   Sorin Țiței