Aurel Stancu trage sforile pentru a-l decapita pe Picu Roman de la şefia PP-DD

   Perdantul Aurel Stancu se visează conducător de partid la PP-DD. La nici două luni de zile de la alegerile parlamentare, atunci când a înfrânt cu brio în Colegiul 4 Senat din municipiul Galaţi, Aurel Stancu trage sforile pentru a fi uns preşedinte al Organizaţiei Municipale a PP-DD Galaţi. Deşi nu participă la şedinţele de partid şi nu se implică activ în acţiunile formaţiunii politice gălăţene, după cum ne-au relatat surse din interior, Aurel Stancu, alintat de colegii de partid ”Râma cu Cap de Porc”, visează să preia şefia partidului şi să îl detroneze pe Picu Roman, la alegerile care vor avea loc, cel mai probabil, în luna martie.

   Surse din PP-DD ne-au spus că Aurel Stancu a declanşat, deja, prin membrii pe care îi are de partea sa, o serie de acţiuni de denigrare la adresa lui Picu Roman şi duce tratative cu PP-DD-işti ai Organizaţiei Municipale pentru a fi susţinut în cadrul alegerilor din primăvara acestui an. Unul dintre OTV-iştii care l-ar fi asigurat pe Aurel Stancu de susţinerea sa este chiar avocatul Lăcrămioara Stavire, contracandidata social-democratei Lucreţia Roşca din Colegiul 7 Camera Deputaţilor, din municipiul Galaţi.

În ciuda încercărilor disperate ale lui Stancu de a se transforma în lider de partid, conducerea formaţiunii politice gălăţene afirmă, prin vocea lui Picu Roman, că este exclus ca perdantul Aurel Stancu să preia şefia partidului: „Mulţi îşi doresc, puţini reuşesc. E dreptul lui să spere”.

   Corina Dobre