Fostul liberal Mihai Capră va numi noii şefi ai PDL Galaţi

   Fostul prefect de Galaţi, Mihai Capră, a preluat oficial, marţi, conducerea PDL Galaţi, la comanda noului şef naţional al partidului, democrat-liberalul Vasile Blaga. Mihai Capră se va ocupa, potrivit directivelor de la Centru, de reorganizarea formaţiunii politice gălăţene, după ce va efectua o analiză împreună cu mai mulţi democrat-liberali gălăţeni. Printre responsabilităţile noului lider se numără punerea la punct a unei strategii de campanie pentru alegerile parlamentare şi desemnarea unor candidaţi competenţi, care să îi combată pe cei ai USL. „Am un rol destul de greu. Mai este foarte puţin timp până la Parlamentare şi trebuie să ne stabilim nişte ţeluri în acest sens. Urmează o analiză extrem de importantă a activităţii partidului, a rezultatelor acestuia, a oamenilor”, ne-a declarat democrat-liberalul.

 

   Şefi noi la toate compartimentele de la Judeţeană şi Municipală

   Fostul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor ne-a mai spus că, în scurt timp, atât Organizaţia Municipală a PDL, cât şi cea Judeţeană, vor avea noi lideri, desemnaţi de către acesta. „Conducerile vor fi numite tot în baza unei analize. A trecut extrem de puţin timp de la numirea mea oficială şi nu am avut timp să convoc o şedinţă de partid”, a afirmat Capră.

   Democrat-liberalul ne-a declarat, în schimb, că, pe viitor, nu vor mai exista democrat-liberali care să se alieze cu „inamicii” politici, aşa cum s-a întâmplat în campania electorală de la Locale, atunci când senatorul Marius Necula şi consilierul local Cătălin Cristache au sprijinit din umbră candidatul USL pentru Primărie. „Categoric, aşa ceva nu este de admis sau de înţeles. Asemenea <<accidente>> nu se vor repeta”.

   Corina Dobre