Mihai Capră stă cu mâna întinsă la preluarea conducerii PDL

   Democrat-liberalul Mihai Capră se pregăteşte să îl detroneze pe deputatul Mircea Toader, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL. La comanda lui Vasile Blaga - noul preşedinte al partidului - fostul secretar de stat Mihai Capră se va ocupa de reorganizarea formaţiunii politice gălăţene şi va deveni preşedinte interimar, preluând astfel, ştafeta portocalie de la Mircea Toader. Surse din rândul democrat-liberalilor ne-au spus că fostul prefect de Galaţi va analiza, împreună cu şefii din Capitală, rezultatele înregistrate de PDL la Locale, după care se vor organiza alegeri atât pentru şefia Organizaţiei Judeţene, cât şi a celei Municipale. Mihai Capră nu a infirmat, dar nici nu a confirmat scenariul care circulă în mediul politic gălăţean: „Nu vă pot confirma acest lucru. Decizia aparţine, însă, Biroului Permanent Naţional. Ca idee, nu resping această variantă, însă nu este decizia mea. Momentan, ne confruntăm cu probleme mult mai grave în ţară”, ne-a declarat Mihai Capră.

   Fostul secretar de stat a demisionat din PNL în anul 2008, după care a trecut în tabăra democrat-liberalilor gălăţeni. Mihai Capră a mai fost prefect de Galaţi, dar şi prim-vicepreşedinte al PDL Galaţi.

   Ca secretar de stat în relaţia cu prefecturile şi inspectoratele pentru situaţii de urgenţă, Capră s-a remarcat printr-un lucru extrem de important pentru Galaţi: şi-a făcut, în timpul mandatului, un cavou din marmură neagră, în Cimitirul Eternitatea.

   Corina Dobre