Victor Dobre îl ia la mişto pe Toader după rezultatul dezastruos al PDL

   După victoria de la alegerile locale, miniştrii de Galaţi, Dan Nica şi Victor Paul Dobre, au lansat seria miştourilor la adresa PDL. Liderul liberalilor gălăţeni şi cel al social-democraţilor au ţinut să ia peste picior conducerea PDL Galaţi, care a înfrânt cu brio pe 10 iunie, fiind surclasată, pe municipiu, de PP-DD. „La PDL, se bat care să stingă lumina, asta este concluzia mea (...) Acestea arată şi de ce a existat acest uriaş val de ură împotriva celor de la PDL, care practic i-a măturat. Dintr-un partid aflat la guvernare să ajungi un partid aflat la egalitate cu unul intrat nou pe scena politică, cum este partidul lui Dan Diaconescu, arată cât de mare a fost ura pe care au avut-o românii împotriva lor şi dorinţa de a-i înlătura. PDL plăteşte nota de plată pentru aroganţă”, a afirmat Dan Nica.

 

   Dobre îi aruncă „colacul de salvare” lui Toader

   Într-un exces de zel, Ministrul Administraţiei, Victor Paul Dobre, a spus că este dispus să îl primească în ograda PNL pe democrat-liberalul Mircea Toader, căruia i-a şi găsit de lucru, în calitate de membru PNL: să meargă la ţară. “Nu am nimic împotrivă să vină domnul Toader la PNL. Aş avea ce să îi dau de lucru. Avem câteva comune, de exemplu Matca, unde noi am pierdut şi aş putea să îi dau o treabă serioasă de făcut acolo. Probabil, o cunoaşte bine, ar fi o idee. Este singura comună unde nu am intrat în Consiliu (...) Eu cred că PDL nu a terminat de pierdut, mai are încă de pierdut la Parlamentare”, a afirmat Dobre.

   Aflaţi pe cai mari după o victorie zdrobitoare, cei doi lideri politici gălăţeni au uitat, însă, că nu au avut niciodată curajul să candideze la Parlamentare într-un colegiu din municipiul Galaţi, preferând, în schimb, să se ascundă în mediul rural, după nădragii primarilor PNL şi PSD. De altfel, Dobre, atunci când a candidat pentru şefia Consiliul Judeţului Galaţi, a obţinut un scor electoral de până în 10%.

   Corina Dobre