Un mesaj din Ceruri pentru Florin Melinte

   Zi istorică pentru Teatrul Muzical. Pentru prima dată, după 10 ani de coşmar, angajaţii Teatrului Muzical au răsuflat uşuraţi pentru că au scăpat de Melinte Florin. Euforia i-a cuprins pe toţi. Nu le-a venit să creadă că, în sfârşit, îşi vor putea face meseria aşa cum trebuie, fără scandaluri, insulte, abuzuri şi violenţe.

 

   Salutări de la Argentina

   O veste bună probabil că a primit, de acolo, din Ceruri, şi Argentina, fosta coristă la Muzical. Ea a fost concediată de Melinte, doar pentru că a avut tupeul să-i refuze avansurile. Din păcate, Argentina nu mai este astăzi printre colegii de la Muzical, dar a ţinut să lase lui Melinte, cu limbă de moarte, un mesaj sugestiv (vezi foto), imortalizat chiar pe capota mașinii tiranului. Având în vedere obscenităţile şi agresiunile la care erau forţaţi să asiste angajaţii teatrului, putem spune că mesajul este pe placul inimii lui Melinte.

 

   Afară şi clanul Sava

   Ani de-a rândul autorităţile, în frunte cu primarul Dumitru Nicolae, au fost mute şi surde la tot răul provocat de Melinte. De bun simţ ar fi, ca măcar în ultimul ceas, să facă curăţenie în teatru. Adică, să scape de clanul Sava şi de toţi lingăii lui Melinte.Totodată, cerem să se facă lumină şi în ceea ce priveşte un mai vechi raport al Gărzii Financiare Galaţi, care arată negru pe alb potlogăriile care sunt comise de ani buni la Teatrul Muzical.

 

   Contracte dubioase

   Câteva dintre firmele care furnizau Teatrului Muzical diferite materiale erau în strânsă legătură cu apropiaţii lui Florin Melinte. De pildă, Star Danubio Blue SRL are ca asociat unic şi administrator pe un anume Zazzara Giampiero (domiciliat în Roma). Interesant este faptul că sediul social este declarat în locuinţa proprietate personală a consilierului artistic al Teatrului Muzical „Nae Leonard” şi director interimar la această dată, Laura Sava.

   Reamintim că, Florin Melinte şi-a prezentat demisia din funcţia de manager al Teatrului Muzical. Încă o dovadă a impotenței administrative a primarului Nicolae, personaj care l-a protejat pe Melinte până în ultima clipă.

   Sergiu Damian

Adaugă comentariu

Codul de securitate