”Închipuiți-vă o lume în care profesorii sunt înlocuiți de inteligența artificială” - Shakespeare School Essay CompetitionShakespeare School Essay Competition este dedicata elevilor din intreaga tara, cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 de ani. Participarea este gratuita!

Tema editiei cu numarul 12 este "Imagine a world where teachers are replaced by Artificial Intelligence". Le propunem astfel participantilor sa faca un exercitiu de imaginatie si sa ne spuna, printr-un eseu in limba engleza de 200 - 250 de cuvinte, cum ar arata lumea daca profesorii ar fi inlocuiti de Inteligenta Artificiala.

Etapele editiei a XII-a:

  • · Lansare concurs: 14 ianuarie 2020;
  • · Inscriere eseuri: 14 ianuarie 2020 – 27 martie 2020; 
  • · Festivitatea de premiere: iunie 2020 (anuntarea oficiala a celor 30 de finalisti castigatori de la cele 2 categorii de varsta). 

Premiul cel mare pentru castigatorul fiecarei categorii de varsta (11-14 ani si 15-19 ani): o excursie de o saptamana la o scoala de vara, intr-un campus universitar din Marea Britanie. 

Ca in fiecare an, ne dorim sa transmitem mesajul unui numar cat mai mare de adolescenti, carora sa le dam astfel sansa de a dovedi cat de talentati sunt la limba engleza.