O nouă ediție a Shakespeare School Essay Competition cu tema "Message to my future self" Pentru ca este inceput de an, Asociatia Shakespeare School pentru Educatie se pregateste pentru lansarea unei noi editii a Shakespeare School Essay Competition - cel mai important Concurs Naţional de Eseuri în Limba Engleză, organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si ISMB.

Competitie este dedicata elevilor din întreaga ţară, cu vârsta cuprinsă între 11 şi 19 de ani. Participarea este gratuita.

Anul acesta suntem foarte mandri: concursul implineste un deceniu! Asadar editia cu numarul 10 are si un caracter aniversar, motiv pentru care ne-ar face o deosebita bucurie sa ne fiti alaturi in calitate de partener media.

Pentru editia 2018 am ales o tema care, speram noi, sa le stimuleze imaginatia participantilor:  "Message to my future self" ("Mesaj catre mine din viitor"). 

Etapele editiei a 10-a:

·  Lansare concurs: sfarsitul lui ianuarie 2018

·  Inscriere eseuri: ianuarie 2018 – 25 martie 2018

·  Festivitatea de premiere: 8 iunie 2018 (anuntarea oficiala a celor 30 de castigatori de la cele 2 categorii de varsta) 

Premiul cel mare: o excursie de 2 saptamani la o scoala de vara, intr-un campus universitar din Marea Britanie, pentru castigatorul fiecarei categorii de varsta (11-14 ani si 15-19 ani).

Ca in fiecare an, ne dorim sa transmitem mesajul unui numar cat mai mare de elevi si adolescenti, carora sa le dam astfel sansa de a dovedi cat de talentati sunt la limba engleza.

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie este o organizatie nonprofit, fondata in anul 2011, ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze si sprijinirea copiilor cu posibilitati (financiare) reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza.

Proiectele Asociatiei se indreapta catre:

-       - copiii performanti, care sunt incurajati sa atinga potentialul maxim prin perfectionarea limbii engleze - Shakespeare School Essay Competition;

-       - copiii din medii defavorizate care sunt incurajati sa invete limba engleza pentru aØ avea acces la un viitor mai bun – Engleza pentru Viata (cursuri de limba engleza, predate de peste 200 de voluntari, copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucuresti si alte orase ale tarii).

Asociatia promoveaza dezvoltarea tinerilor intr-un mediu armonios, organizand si ateliere de educatie pentru parinti. Motto-ul asociatiei este “Limba engleza deschide oportunitati”, pentru ca stapanirea unei limbi de circulatie internationala poate face diferenta in viitorul tinerilor, facilitandu-le accesul spre o educatie de calitate si o cariera de succes.