Shakespeare School – vacanțe pentru școlari în limba engleză

   Sute de copii și tineri aleg pentru vară activități relaxante și educative. Ei  experimentează ”destinații” inedite de vacanță, cum ar fi călătorii în jurul lumii, jocuri și competiții bazate pe lumea misterioasă a unor eroi celebri din povești, secretele tehnicilor de vorbire în public, toate acestea folosind limba engleză.

Sunt doar câteva dintre temele abordate de cursurile de vară ale centrului Shakespeare School, pornind de la nevoia copiilor de a păstra legătura cu limba engleză și pe parcursul vacanței de vară.

  Părinții care caută activități distractive prin care copiii lor să rămână în contact cu limba engleză, îmbogățindu-și competențele lingvistice și de comunicare, încă mai pot alege unul dintre cursurile de vară Shakespeare School ce au loc în lunile iulie și august 2015.

  Cursurile sunt intensive și se desfășoară pe parcursul a două sau trei săptămâni cuprinzând 20 de ore pentru grupele de vârstă 4 – 14 ani și până la 36 de ore pentru adolescenții și tinerii care își propun să aprofundeze materia și subiectele examenelor internaționale de limba engleză, Cambridge și IELTS. Prin metode non-formale și creative, profesorii pun accentul pe dezvoltarea abilităților de comunicare, mai mult, pe îmbogățirea vocabularului și a pronunției în limba engleză.

 

Oricine dorește să descopere metoda Shakespeare School se poate înscrie la o lecție demonstrativă gratuită, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.