Spectacolul de teatru independent “Doggystyle” va avea noi reprezentaţii la “Yoobi”

   Social Act Theatre, prima trupă profesionistă de teatru independent din Galaţi, anunţă că spectacolul “Doggystyle”, care a avut premiera pe 24 noiembrie 2013 la pub-ul “Yoobi” din Domnească 29, va avea următoarea reprezentaţie pe 6 decembrie 2013, de la ora 19:00, în acelaşi spaţiu.

   “Doggystyle”, prima producţie a trupei Social Act Theatre, este o satiră scrisă de Radu Horghidan ce are ca sursă de inspiraţie polemica dintre iubitorii de câini şi cei care nu vor să mai vadă patrupedele pe străzile oraşelor din România. Ironizând reacţiile românilor la o problemă a comunităţii, spectacolul înfăţişează eroi ai banalului într-o luptă epică pentru salvarea unui câine sau pentru salvarea întregii naţiuni.

   “Asistăm la procesul intentat lui Grivei, maidanezul blocului C5. Cu ajutorul unor personaje familiare, între care preşedintele de bloc sau tanti Viorica de la parter, descoperim împreună ce se întâmplă când românul ia atitudine, care sunt mecanismele care-i dictează acţiunile şi existenţa când e prins într-un univers atât de vast precum cel al blocului C5. Care va fi soarta lui Grivei veţi hotărî la final”, declară Radu Horghidan.

   “Doggystyle” este regizat de Radu Horghidan şi de Florin Toma. Din distribuţie fac parte, alături de cei doi, actorii Petronela Buda şi Vlad Ajder. Spectacolul, care are susţinerea Asociaţiei “Ajutaţi-l pe Lăbuş” Galaţi, s-a bucurat de reacţii pozitive din partea publicului, după premiera din 24 noiembrie 2013.