Studenţi la farmacie din toată ţara vor avea şansa de a face practică în farmaciile Dona

   Lanţul de farmacii Dona a lansat programul Bursele de Excelenţă, adresat studenţilor din anii 4 şi 5 de la facultăţile de Farmacie din 10 centre universitare din ţară: Arad, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Târgu Mureş şi Timişoara. Studenţii vor fi integraţi într-un program de învăţare practică în farmacii, timp de o lună. Dintre aceştia, vor fi selectaţi cei mai buni tineri, care vor primi o ofertă fermă de angajare în lanţul de Farmacii Dona.

   “Vrem să susţinem tinerii cu potenţial şi pe cei care îşi doresc cu adevărat să devină farmacişti profesionişti. Vom investi în ei şi le vom pune la dispoziţie resurse şi infrastructura pentru a-şi dezvolta o carieră de succes: îndrumare specializată, acces la resurse educaţionale, sprijin pentru finalizarea cu bine a studiilor şi, foarte important, perspective de evoluţie rapidă şi sănătoasă în cadrul companiei”, a declarat Iuliana Morlova, Director Resurse Umane Farmaciile Dona.

   Înscrierea în program se face în baza unui eseu despre motivaţia de a fi farmacist, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Studenţii cu cele mai bune aplicaţii vor fi incluşi într-un program educaţional  care prevede instruire din partea unor farmacişti cu experienţă pe parcursul unei perioade de o lună de practică. Cei mai buni tineri vor fi angajaţi de Farmaciile Dona după absolvirea Facultăţii de Farmacie. În plus, aceştia vor beneficia de un amplu program de pregătire, plan de dezvoltare a carierei pe termen mediu şi lung, concediu plătit pentru pregătirea şi susţinerea examenului de licenţă şi posibilitatea de a accesa în câţiva ani poziţii de management în cadrul companiei.

   “Considerăm că programul Bursele de Excelenţă oferit de Farmaciile Dona este unic şi cu adevărat valoros, oferindu-le tinerilor farmacişti nu doar sprijin pentru o formare profesională temeinică, ci şi un loc de muncă sigur într-o companie cu o cultură organizaţională sănătoasă. Lanţul Dona este recunoscut în piaţă drept un etalon în ceea ce priveşte eforturile de profesionalizare continuă a farmaciştilor pentru a fi de ajutor real pacienţilor cu recomandări şi sfaturi avizate”, a explicat Ovidiu Wencz, Director General Farmaciile Dona.