Marius Stan este inculpat în dosarul dezafilierii Universității Craiova – afirmă Adrian Mititelu

   Președintele Clubului ”Oțelul” a jucat teatru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF), atunci când s-a votat dezafilierea clubului Universitatea Craiova, afirmă patronul echipei din Oltenia. Votul de abținere nu există în regulament și pentru acest fapt Marius Stan este anchetat de Direcția Națională Anticorupție (DNA), alături de ceilalți membri ai Comitetului Executiv al FRF. ”Este urmărit penal și, de curând, a devenit, din câte știu, și inculpat în dosarul dezafilierii Universității Craiova. Nu a votat împotrivă, dar s-a abținut. În regulament nu există abținerea, ori votezi pentru, ori împotrivă. Marius Stan a jucat teatru și asta s-a văzut la ieșirea din sala de ședință. Există o înregistrare la DNA din care reiese că președintele <<Oțelului>> se scuză față de ceilalți membri ai Comitetului Executiv și afirmă că trebuia ca cineva să se abțină, ca să nu fie votul în unanimitate pentru dezafiliere. Stan ăsta al vostru a intrat într-un grup infracțional care a pus fotbalul românesc la pământ. Păcat că va fi trimis în judecată doar pentru abuz în serviciu și va scăpa, probabil, cu o pedeapsă cu suspendare”, ne-a declarat Adrian Mititelu, care a confirmat și că dosarul va ajunge curând în instanță.

   Patronul Universității Craiova îi ”bate obrazul” lui Stan și îi amintește că acesta a fost ales în Comitetul Executiv al FRF cu votul său. Totodată, Mititelu îi amintește și de bunele relații care au existat între ”Știința” și clubul fanion al Galațiului, fapt care nu l-a împiedecat pe Marius Stan să trădeze. De altfel, Mititelu crede că și ”Oțelul” va ieși ”șifonat” din această afacere, fiind posibil să fie sancționat pentru faptele lui Marius Stan. Mai mult, Adrian Mititelu afirmă că Marius Stan este complice cu cei mai corupți oameni din fotbalul românesc, Mitică Dragomir și Mircea Sandu, și insinuează că acesta a fost ajutat să obțină titlul de anul trecut.

   Reacția președintelui clubului local de fotbal, la acuzațiile lui Adrian Mititelu, nu a putut fi consemnată, deoarece staff-ul USL îl ține pe Marius Stan total izolat de presă.

   Sorin Țiței