Admistrația pesedistă gălățeană își forțează angajații pe bani publici să iasă la mitingul lui DragneaFrica pesediștilor locali de Liviu Dragnea și frica liderului gălățean al PSD, Dan Nica, aflat pe poziția a cincea pe lista de partid pentru europarlamentare, că nu va obține un nou mandat, au dus la o situație încordată în administrația locală. Instituțiile din subordinea Consiliului Județean Galați, condus de Costel Fotea, și cele din subordinea primarului Ionuț Pucheanu fac presiuni asupra angajaților să se prezinte, sâmbătă dimineața, la mitingul PSD de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Fruntaș pe ramură, în întrecerea pesedistă de a aduce angajații pe bani publici la mitingul lui Dragnea, pare a fi tânărul director al firmei municipalității Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean. Într-un stil ceaușist, conform unor surse din interiorul firmei, Ardean și-a anunțat angajații că trebuie să recupereze, sâmbătă, o zi nelucrată la începutul lunii în curs și apoi i-a pus pe oameni să semneze tabele prin care se angajează să fie prezenți la mitingul de partid. Directorul Bogdan Ardean a refuzat să ne confirme acțiunea sa și să ne indice cadrul legal care-i permite să scoată angajații pe bani publici la un miting de partid.

Pietrificatul director al Apă-Canal, pesedistul cu state vechi de partid Gelu Stan (foto 2), a folosit aceeași metodă a listelor privind prezența obligatorie a angajaților plătiți din bani publici la mitingul lui Liviu Dragnea. Lui Gelu Stan nici nu i se poate imputa lipsa de imaginație, că doar el face bani pentru partid din apa noastră scumpă cea de toate zilele și, alături de PSD, este artizanul scufundării la propriu a Galațiului. Asta, prin rețelele de apă și de canalizare lăsate în paragină de firma pe care o administrează de ani buni.

Nici pesedistul Costel Fotea, președintele CJ, nu se lasă mai prejos și îi forțează pe angajații din subordine să participe la mitingul de mâine al PSD, de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Jandarmeria Galați, însă, le-a luat-o înainte la slugărnicie politrucilor pesediști din administrația locală și a ieșit cu un comunicat prin care îi amenință cu repercusiuni pe gălățenii care ar dori să îi ”felicite” pe Dragnea&co. De altfel, Jandarmeria Galați, plătită din banii noștri ca să ne apere, a fost cea care a anunțat înaintea partidului data și ora mitingului pesedist.

S.Ț.

Admistrația pesedistă gălățeană își forțează angajații pe bani publici să iasă la mitingul lui Dragnea