Taxa de intrare la Jungle Splash – încasată de firma unui măcelar brăilean care l-a slujit pe Marius NeculaȚeparii de la Plaja Dunărea, fără nicio amenajare, s-au apucat să taxeze mai repede decât promiseseră intrarea pe nisipul pe care l-au concesionat pentru 49 de ani de la municipalitate. Interesant este faptul că bonul fiscal emis la intrarea pe plajă este eliberat de o firmă din Brăila care are mai multe puncte de lucru în Galați. Nilaroco SRL este firma familiei Nicoară, Gheorghe-Arman și Ileana, după cum rezultă din documentele de la Oficiul Național al Registrului Comerțului. Firma are ca domeniu principal de activitate ”Comerțul cu amănuntul al cărnii și al produselor din carne” și deține o boxă de măcelar în Piața Centrală din Galați. Punctul de lucru de la Plaja Dunărea a fost autorizat anul acesta, pe 11 mai, pentru domeniile de activitate ”Baruri și Restaurante”.

Brăileanul Gheorghe-Arman Nicoară este recunoscut ca un apropiat al fostului senator PDL Marius Necula. Măcelarul care taxează intrarea la aqua park-ul Jungle Splash l-a slujit, în campania electorală pentru parlamentarele din 2012, pe Marius Necula, atunci când politicianul fugar din Galați a candidat pentru PPDD Brăila. Astfel, se face încă o dată legătura între țeparii fără bani de la Karan Business & Finance și ex-senatorul Marius Necula, fugar din PSD, care a trecut apoi prin mai multe partide (http://www.nepasadegalati.ro/actualitate/2783-investitorii-de-la-plaja-dunarea-miros-a-tepari-politici-care-cauta-banii-la-afaceristii-locali.html). De altfel, încrengătura de firme de la Jungle Splash seamănă cu cele folosite de Marius Necula în afacerile pe care derula cu megațeparul Maricel Păcuraru, prin anii ”90.

Firma măcelarului brăilean, care pare că administrează acum promisul aqua park, are o prestație financiară modestă: în anul 2016 a avut un profit net de 52.690 lei.

Pentru optimiștii care încă mai cred că afacerea pe care le-a oferit-o primarul Ionuț Pucheanu acestor țepari este una de viitor, trebuie spus că băieții ăștia și-au însușit cu tupeu până și logo-ul aqua park-ului Jungle Spash. Logo-ul aparține unei clinici din Doha, Qatar (foto 2).

S.Ț.

                   Taxa de intrare la Jungle Splash – încasată de firma unui măcelar brăilean care l-a slujit pe Marius Necula