Primarul Pucheanu scutește de impozitele locale firma controlată de ministrul Finanțelor Viorel ȘtefanDupă ce i-a băgat în traistă mai multe contracte cu municipalitatea lui Florin Pâslaru - aghiotantul șefului PSD Liviu Dragnea, primarul Galațiului trece la un alt nivel de slugărnicie de partid. Ionuț Pucheanu pregătește cadouri pe bani publici pentru ministrul Finanțelor Viorel Ștefan. Firma controlată de Viorel Ștefan, Navrom Centrul de Afaceri SRL, urmează să beneficieze de scutire de impozite pe clădire și pe terenul aferent timp de doi ani, până în 2019, conform Proiectului de Hotărâre a Consiliului Local Galați inițiat de primarul Ionuț Pucheanu.

Scutirea de impozite pregătită de primarul Ionuț Pucheanu vine în condițiile în care firma Navrom Centrul de Afaceri SRL - componentă a NAVROM SA, grup de firme controlat de ministrul Viorel Ștefan și care a pus stăpânire pe Dunărea Maritimă – căpușează de ani buni bugetele Consiliului Local și Consiliului Județean Galați, precum și firmele care funcționează în Parcul de Soft (http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/2698-firma-controlata-de-ministrul-psd-al-finantelor-viorel-stefan-rade-tot-in-parcul-de-soft-galati.html).

Proiectul de Hotărâre, care urmează să fie votat în ședința CL ce va avea loc pe 26 aprilie și care a fost avizat de Comisia de Specialitate nr. 1, prevede: ”aprobarea unui ajutor minimis individual reprezentând scutirea de la plata impozitului pe clădire și impozitului pe teren datorate de SC Navrom Centrul de Afaceri SRL pe perioada 01.01.2017 – 31.12.2018”.

S.Ț.