”Dințarul” Nicușor Ciumacenco îşi promovează propria afacere pe domeniul public

      Social-democratul Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul Galaţiului, se folosește de sigla municipalităţi și de domeniul public pentru a îşi face reclamă la propriul cabinet stomatologic. Pe Faleza Inferioară a Dunării, alesul local şi-a amplasat un panou publicitar care găzduieşte un banner inscripţionat cu mesajul „Cabinet stomatologic doctor Ciumacenco”. Nimic ieşit din comun, dacă ţinem cont că orice persoană fizică sau juridică are dreptul să îşi promoveze afacerea.

   Alesul local, care îşi doreşte să candideze pentru fotoliul de primar, la alegerile de anul viitor, demonstrează însă că se pricepe de minune la marketing făcut pe banii noștri. Şi asta pentru că Ciumacenco nu s-a mulţumit să facă reclamă doar afacerii pe care o conduce, ci şi propriei persoane, în calitate de ales local şi aspirant la o nouă funcţie în conducerea municipalităţii. Viceprimarul Galaţiului a ţinut morţiş ca, lângă măseaua desenată, să fie prezentă şi sigla Primăriei Galaţi. Nu de alta, însă cetăţenii oraşului de la malul Dunării trebuie să ştie că viceprimarul lor este şi medic, ba mai mult, are un cabinet stomatologic propriu, unde gălăţenii îşi pot trata cu bani afecţiunile dentare.

   Interesant însă este faptul că panoul publicitar al cabinetului stomatologic, patronat de viceprimar, se află în apropierea celor două bariere, care limitează traficul auto din zonă. De acolo, gălăţenii pasionaţi de mişcare, puteau închiria și una din cele 10 biciclete pe care alesul local le-a cumpărat din banii cabinetului stomatologic. Asta, timp de câteva săptămâni, până când bicicletele au devenit inutilizabile. Dacă panoul publicitar este răsplata pentru faptul că ”dințarul” Nicușor Ciumacenco a dotat Faleza cu biciclete, emblema municipalității nu avea ce căuta alături de reclama cabinetului stomatologic. Mai mult, viceprimarul Ciumacenco se folosește gratuit și de terenul pe care este amplasat panoul publicitar. Ca să nu mai spunem că Nicușor Ciumacenco a furat startul și își face campanie electorală pe față.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate