Dunărea Mall Galați va avea și o sală de cinema

   Dacă până acum câteva luni, Galaţiul era singurul din topul celor zece mari oraşe din România fără un mall, acum avem un astfel de centru comercial, respectiv Dunărea Mall. După ce au fost deschise spațiile comerciale, se lucrează pentru inaugurarea unei săli de cinema. De asemenea, pe viitor, reprezentanţii mall-ului au în vedere şi atragerea de noi brand-uri cunoscute, astfel încât gălăţenii să fie atrași să rămână la shopping acasă.

   „Avem până acum firme cunoscute, ca Atmofphere, ca Jolidon, o firmă de haine pentru copii, din Italia – Tinkerbell, dar sperăm să atragem şi altele. Însă, deocamdată, multe firme aşteaptă să testeze piaţa. Noi nu avem decât şase luni de la deschidere”, a declarat Nicoleta Prundiş, directorul Dunărea Mall. În plus, managerul ne-a mai spus că se fac toate eforturile pentru menţinerea unor chirii rezonabile, astfel încât spaţiile comerciale să fie ocupate iar afacerea să fie un succes. „Nu vrem să ajungem la faliment şi să închidem cum s-a întâmplat cu alte centre comerciale din oraş. Mai mult, încercăm să motivăm şi clienţii, prin campanii de marketing”, a adăugat Nicoleta Prundiş.

   În prezent, în centrul comercial, situat într-una dintre cele mai circulate zone din oraş, funcționează farmacia Salviafarm, magazinul Carrefour, reprezentanţă DM, Dizal, Mett, Tinkerbell, Glam, o sală de firness, un loc de joacă pentru copii, o cafenea, reprezentanţa Diverta, şi alte magazine de haine, încâlţăminte, bijuterii şi accesorii. De asemenea, centrul comercial are amenajată şi o parcare subterană, facilitând astfel accesul în mall.

   Marilena Dinu