Marius Stan şi Nicolae Bacalbaşa îşi bat joc de electorat

   Candidaţii Uniunii Social Liberale (USL) au demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de mult nu le pasă de gălăţenii cărora le cerşesc voturile. Invitaţi la dezbaterea electorală organizată de Caravana „Alege Digi24”, care a poposit, aseară, la Galaţi, liberalul Marius Stan şi social-democratul Nicolae Bacalbaşa au dat (pentru a câta oară oare?!) bir cu fugiţii. Deşi au confirmat participarea la dezbaterea electorală, alături de independentul Nicuşor Ciumacenco, democrat-liberalul Marius Necula, progresistul Eugen Chebac şi PP-DD-istul Alexandru Teodorescu, cu doar două ore înainte de confruntare, cei doi candidaţi ai USL s-au dat dispăruţi. Jurnaliştii de la Digi au încercat, în zadar, să îi contacteze pe cei doi candidaţi ai USL, care au demonstrat că nu sunt în stare să îşi onoreze o promisiune, atât Marius Stan, cât şi Nicolae Bacalbaşa, neavând bunul simţ să le răspundă la telefon. De altfel, cei doi aspiranţi la cele mai importante funcţii din administraţie au demonstrat, în primul rând, lipsă acută de bun simţ faţă de electorat (mulţi dintre susţinătorii acestora, şi nu numai, aşteptând să îi vadă participând la dezbatere, alături de principalii contracandidaţi), dar şi faptul că posedă laşitate şi chiar teamă în a ieşi la scenă deschisă şi a-şi prezenta, într-un timp alocat de prezentator, programele electorale. Evident, cu subiect şi predicat, argumentate şi nu mâzgălite în pliante electorale.

 

   Marius Stan – greu de abordat

   Marius Stan a demonstrat, în mai puţin de trei zile, că se pricepe de minune să dea ţepe. După ce, luni, nu s-a prezentat la dezbarea electorală organizată de femeile de afaceri (AFIR) din Galaţi, deşi confirmase participarea, miercuri seara a venit rândul jurnaliştilor de la Digi să guste din eschiva sa electorală. Mai grav este că, de aproximativ o lună de zile, reprezentanţii mass-media din Galaţi nu pot intra în contact cu liberalul, care îşi doreşte să câştige Primăria. Marius Stan refuză să răspundă la telefon, iar cum ofiţerul său de presă provine din Bucureşti (la fel ca şi directorii săi de campanie), este destul de greu să obţii un punct de vedere legat de vreun subiect ce are legătură cu Marius Stan. Singurul răspuns pe care l-am primit, până în prezent, din partea sa, prin intermediul ofiţerului său de presă – Elena Oprea – a fost următorul: „Candidatul nu a putut participa la dezbatere (n.r. cea organizată de AFIR) deoarece s-a produs o disfuncţionalitate organizatorică a staff-ului de campanie. L-am <<deturnat>> pe candidat în altă parte”. Ne întrebăm dacă şi în ceea ce priveşte dezbaterea Digi, domnul Stan a suferit o disfuncţionalitate, în condiţiile în care, la ora 18.30, candidatul la Primărie împreună cu Nicolae Bacalbaşa, Florin Pâslaru şi un grup de tineri împărţeau pliante electorale pe Strada Brăilei.

   În ceea ce priveşte absenţa lui Bacalbaşa de ieri seară, USL-iştii, conform prezentatorului emisiunii – Cosmin Prelipceanu, au găsit şi explicaţia: doctorul a suferit un accident.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate