Oamenii PSD-istului Dan Nica îi fac campanie negativă lui Marius Stan

   Liberalul Marius Stan, candidatul USL pentru fotoliul de primar al Galaţiului, a fost, la sfârşitul acestei săptămâni, ţinta unei adevărate campanii negative declanşată de PSD-iştii gălăţeni. Timp de mai multe zile, mai mulţi membri social-democraţi, printre care se numără Neculai Zburlea (director în cadrul Societăţii de Gospodărire Urbană, din subordinea Consiliului Local) au postat pe internet o scrisoare anti-Marius Stan, care a fost distribuită, în acest week-end, în cutiile poştale ale gălăţenilor. Scrisoarea, care avea rolul de a-l pune într-o lumină deloc favorabilă pe conducătorul „Oţelului”, din cauză că fotbaliştii au fost preluaţi cu elicopterul din trenul împotmolit printre nămeţi, a fost preluată şi împrăştiată cu patos, pe Facebook, chiar de către fraţii de Uniune ai liberalilor gălăţeni. Se pare că PNL-istul Marius Stan nu este prea agreat de „locotenenţii” şefului PSD Dan Nica, în condiţiile în care aceştia au avut grijă ca internauţii să îşi delecteze privirea, în aceste zile, cu un „poem” intitulat „Ruşine!”, dedicat lui Marius Stan. Vestea l-a luat prin surprindere pe Claudiu Brânzan, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, care, în încercarea de a evita un mega-scandal, a găsit şi explicaţia: membrilor PSD le-au fost sparte conturile. „Nu ştiu despre acest lucru. După părerea mea, este o încercare de a se introduce, în mod artificial, un motiv de discordie între cele două partide principale ale USL. Scrisoarea nu vine din partea PSD. Aceasta este strategia PDL-ului de a băga râcă între cele două partide. Cred că au fost sparte conturile membrilor PSD, care au distribuit acea fotografie. Este simplu să i se spargă cuiva un cont de Facebook sau Twitter. Şi mie mi s-a întâmplat acest lucru, pe vremea în care eram prefect”, ne-a declarat Claudiu Brânzan.

 

   USL se târâie pe roţi ruginite, la Galaţi

   Uniunea Social Liberală merge ca unsă la Galaţi. Cel puţin, aceasta este asigurarea pe care a dat-o, la sfârşitul săptămânii trecute, deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, atunci când i s-a cerut să comenteze cu privire la discursul liderului PSD Victor Ponta. „Din discursul acesta mulţi speră să fie o breşă şi dacă s-ar putea să se rupă USL. Vă spun că nu se rupe. Nu e important un discurs, important e programul de guvernare, voinţa politică a celor două partide, important este a răspunde la aşteptările cetăţeanului”.  La scurt timp, PSD-iştii au ţinut morţiş să îi dea peste nas şefului PNL. Nu este o noutate, însă, faptul că PSD-iştii nu sunt de acord cu desemnarea lui Marius Stan drept candidatul USL pentru Primăria Galaţi, o bună parte dintre aceştia anunţând că va merge pe mâna lui Nicuşor Ciumacenco, care va candida ca independent.

 

   O scrisoare şi o minte întunecată
   Scrisoarea anti-Marius Stan, distribuită în acest sfârşit de săptămână, în municipiul Galaţi, este semnată de patru „studente” din cadrul Facultăţii de Mecanică, secţia Nave, care susţin că s-au aflat în tren, alături de fotbaliştii gălăţeni. Semnatarele au demonstrat, însă, cât sunt de studente, în condiţiile în care Facultatea de Mecanică nu are în componenţă nicio Secţie de Nave, aşa cum susţin studentele. Ba mai mult, Secţia de Nave reprezintă, de fapt, Facultatea de Arhitectură Navală, separată de cea de Mecanică, în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”.
   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate