Consilierului local Ion Dumitru îi face cu ochiul fotoliul de deputat

   Directorul RER Ecologic Galaţi, consilierul local Ion Dumitru (PDL), va candida pentru fotoliul de deputat, la alegerile parlamentare din acest an. Surse din mediul politic gălăţean susţin că directorul RER Ecologic, care este şi finul PDL-istului Cezar Preda, se află în cărţi pentru unul dintre colegiile electorale ale municipiului Galaţi. Ion Dumitru, o prezenţă destul de timidă în cadrul Consiliului Local, analizează varianta candidaturii pentru un mandat de deputat, la recomandarea lui Cezar Preda, dar şi a conducerii PDL Galaţi. Scenariul, care circulă în anumite cercuri din mediul politic gălăţean, a fost confirmat de Ion Dumitru, care ne-a spus că intenţionează să se înscrie în cursa pentru deputăţie: „Încă nu sunt hotărât. Analizez această variantă”.
   Directorul RER Ecologic nu este, însă, singurul consilier local democrat-liberal, care îşi doreşte să meargă în Parlamentul României. Alin Mihai, protejatul omului de afaceri Ninel Comşa, care asigură iluminatul public în municipiul Galaţi, şi-a exprimat, deja, în anumite cercuri, intenţia de a candida pentru un mandat de deputat.
Dacă în cadrul USL va fi un adevărat măcel pentru desemnarea candidaţilor privind alegerile parlamentare, în condiţiile în care gurile flămânde ale PSD-iştilor şi PNL-iştilor sunt numeroase, PDL-iştii îşi permit, însă, luxul de a se lăfăi în candidaţi.
   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate