Eugen Durbacă:”Dobre trebuie să meargă în vârful picioarelor în fața PSD-ului”

   Preşedintele PC Galaţi, Eugen Durbacă, a comentat, în cadrul unei conferinţe de presă, atitudinea liderilor PNL şi PSD, acuzaţi de conservatori că nu îi consultă cu privire la deciziile care se iau în interiorul USL. Controversatul lider politic gălăţean a pus lipsa dialogului pe seama fricii, ţinta sa fiind deputatul Victor Paul Dobre, care l-a criticat, în repetate rânduri, pentru decizia de a se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al Galaţiului. „Cel care e mai înspăimântat este Dobre. Asta pentru că el niciodată nu a avut posibilitatea să aibă nici preşedinte de judeţ, nici primar la municipiul Galaţi. Ori, în aceste condiţii, el trebuie să meargă în vârful picioarelor în faţa PSD-ului şi în faţa domnului Nica, ca nu cumva să se răzgândească. Dacă se răzgândeşte, îl poate scoate pe tuşă. El trebuie să fie atent şi atunci, îi mai dau dreptate lui Picu. Nu se consultă cu PC-ul pentru că îi e frică să se consulte. Apărând a treia piesă, e posibil să se schimbe datele problemei. Poate, înainte de alegeri nu se vor consulta cu noi, însă după alegeri, precis o vor face”, a declarat Durbacă.

   Nemulţumit de „sfatul” lui Dobre, care i-a sugerat, în repetate rânduri, să stea pe tuşă din cauza vârstei, Durbacă nu s-a sfiit să se laude cu fizicul său. Ba mai mult, şeful PC-iştilor gălăţeni a cerut mass-media să facă o comparaţie între cei doi: „E singurul lucru de care se pot lega. Depinde acum şi cum se simte omul. Mă comparaţi pe mine cu ăla (n.r. V.P. Dobre) care are 60 de ani? Uitaţi-vă cum arată fiecare şi trageţi concluzia”.

În stilu-i caracteristic, lipsit de modestie, Durbacă a ţinut să reamintească, şi de această dată, că „la Galaţi, nu au fost decât două partide: Durbacă şi PSD-ul”.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate