Victor Ponta vrea ca USL să câștige toate mandatele de parlamentar la Galați

   Preşedintele PSD pe ţară, Victor Ponta, a anunţat, în cadrul vizitei sale la Galaţi, că Uniunea Social Liberală se va afla oficial în campanie electorală, începând cu data de 1 februarie 2012. Chiar dacă la Galaţi USL scârţâie din toate încheieturile, fapt confirmat şi de o serie de membri ai Uniunii, Victor Ponta a ţinut morţiş să spună că „USL va funcţiona foarte bine. Sunt convins că şi Consiliul Judeţean, Primăria şi majoritatea covârşitoare a localităţilor le vom câştiga. De asemenea, Galaţiul este pe lista USL-ului, printre judeţele unde trebuie să câştigăm toţi deputaţii şi toţi senatorii. De la PDL, în judeţul Galaţi, nu are cine să bată un candidat al USL, la parlamentare”, a declarat Victor Ponta.

   Liderul politic a spus că este important ca USL să obţină peste 50% la alegerile parlamentare de anul viitor, pentru că nu doreşte să intre la guvernare alături de UDMR. „Actualii parlamentari ai noştri, care au rămas alături de noi, au prioritate pentru colegiile lor. Locuri avem destule. Problema este la PDL şi la trădătorii de la UNPR, care şi-au câştigat colegiile pe PSD şi PNL, care vor fi şomeri, după alegerile următoare”, a precizat Victor Ponta.

   Preşedintele PSD a promis poliţiştilor, profesorilor şi medicilor concediaţi că, dacă USL va câştiga alegerile, îi va reintegra în sistemul bugetar: „Este inadmisibil să faci reduceri în trei sisteme esenţiale şi cele mai văduvite în acest moment”.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate