Consilierul judeţean Alexandru Teodorescu – executat de tătucul PSD Dan Nica

   Controversatul lider politic Dan Nica, tătucul PSD-iştilor gălăţeni, le-a declarat război mai multor membri social-democraţi. După modelul comunist „eu te-am făcut, eu te omor”, şeful social-democraţilor gălăţeni a demarat campania de colectare selectivă a membrilor PSD. Şi asta pentru că şeful organizaţiei judeţene a partidului a hotărât să se descotorosească de mai mulţi membri apropiaţi lui Eugen Chebac.

   Primul „expulzat” din PSD Galaţi este consilierul judeţean Alexandru Teodorescu, care s-a făcut mai degrabă remarcat, de-a lungul anilor, prin contractele cu dedicaţie oferite de administraţia gălăţeană societăţii „Melcret”, pe care acesta o controlează. Alexandru Teodorescu, etichetat pe scena politică drept un apropiat al preşedintelui Consiliului Judeţului Galaţi, renegat de şeful PSD-iştilor, a fost dat afară din partid, ieri după-amiază, la comanda lui Dan Nica. Membrilor PSD, reuniţi în şedinţa Biroului Permanent Judeţean, li s-a cerut să voteze pentru excluderea din partid a lui Teodorescu, care a fost acuzat că nu a semnat convocatorul şedinţei extraordinare iniţiate de consilierii judeţeni ai USL şi nici nu a fost prezent în plen. Surse din cadrul PSD ne-au declarat că Alexandru Teodorescu nu a fost prezent la şedinţa PSD de ieri şi a aflat, prin telefon, despre excluderea sa din partid.

   Pe lista neagră a ”democratului” Dan Nica se mai află consilierul judeţean Ştefan Simion, profesor în cadrul CNVA şi directorul filialei gălăţene a universităţii particulare „Spiru Haret”, dar şi consilierul local Daniel Apetrăchioaie.

   În cazul în care PSD nu va reveni asupra deciziei de demitere a lui Alexandru Teodorescu, care va sesiza comisia de etică a partidului, acesta îşi va pierde mandatul de consilier judeţean. Teodorescu nu ar fi la primul eşec în acest an, după ce societatea „Melcret”, pe care o controlează, a fost executată silit de Fisc din cauza datoriilor acumulate la bugetul statului.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate